reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej

Goj tak czytam i jakoś ręce mi opadają na Twoje dziada...gdzie on ma rozum i poczucie odpowiedzialności ?
jak znosicie upały? mi od 3 dni już bokiem słońce wychodzi...

dzis idziemy na pierwsze ktg.

a tak w ogóle czuję się jak słoń.

Torbę spakowałam i kącik dla młodej gotowy.

wklejam pokoik..kosztowało mnie to litry potu;) masakra...na poddaszu mam 38 stopni

Załączniki

• 38284536_10156133358423692_5606033185822474240_n.jpg
    38284536_10156133358423692_5606033185822474240_n.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 144
@Adell1994 gorąco bo gorąco ale mam w domu 5 latka i 7 latka.
Raczej średnio pomocni są, heh więc żeby nie robić sobie więcej roboty na potem to ogarniam na bieżąco.
@kasiaczek89pl ja mam teraz nowe auto i jeszcze jest w benzynie, w przyszłym.tygodniu idzie do gazownika i też pali dobrze. Bo to jest suv z silnikiem 3.0 ;)
Żłopie paliwo jak wściekły hihi.

@Adell1994 gorąco bo gorąco ale mam w domu 5 latka i 7 latka.
Raczej średnio pomocni są, heh więc żeby nie robić sobie więcej roboty na potem to ogarniam na bieżąco.
@kasiaczek89pl ja mam teraz nowe auto i jeszcze jest w benzynie, w przyszłym.tygodniu idzie do gazownika i też pali dobrze. Bo to jest suv z silnikiem 3.0 ;)
Żłopie paliwo jak wściekły hihi.
A to nie wiedziałam że masz w domu takich małych mężczyzn :) przy dwójce chłopców w tym wieku utrzymanie porządku pewnie nie jest lekkie :)

reklama
A to nie wiedziałam że masz w domu takich małych mężczyzn :) przy dwójce chłopców w tym wieku utrzymanie porządku pewnie nie jest lekkie :)
Ano mam. Mam.
Odkurzacz to wiedzą jak wygląda i kurze też lubią ścierać. Brudne ciuchy do kosza na pranie a jak zjedzone to talerze i podkładki wynoszą do kuchni.
Pilnuje tego.
Ale tak poza tym to naprawdę potrafią generować sajgon. Tu kredka, tam skarpetka zagubiona, jeszcze gdzie indziej ludzik lego albo miecz od ludzika. Wszędzie ich paluchy poodciskane i nadeptane jak się władują z dworu w kapciach ;)
O łazience nie wspomnę nawet hahahah.
Ale moja mama mówi że ma.dwóch dorosłych w domu (tata i brat) a łazienka w takim stanie jak i moja więc.Nie ma różnicy :D

Do góry