reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Oj bo anemia to takie byle co ;) nie ma co się koło niej chodzić i trząść. Łykać żelazo to podskoczy a jak się dobrze czujesz to dobrze. W każdej ciąży zaliczyłam tę przypadłość i standard że na koncówce wszystkie wyniki lecą na łeb...
No nie czuje różnicy w samopoczuciu
Ogólnie tą ciąża jest cięższa od poprzednich ale nie łudzmy się inaczej to wygląda jak się ma lat 21 a inaczej jak 34......

@kasiaczek89pl dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

O tym ze starsza córka dziś poparzyła się woda z kukurydzy już nie wspomnę....Jak wydarła się z kuchni to myślałam że nóż sobie wsadziła albo palce odciela....
Lekko zaczerwienione ma prawe udo i czerwoną plamę ok 5-6cm na prawym boku....

Dzień jakiś taki byle jaki....

Ja moja od żelazka odganiam. Bo prasuje ciuchy sobie a ja dziś mam wizje czarne. Biedula. Mi pomagał pantenol w piance na oparzenie

Odbiorę temu ch...owi prawo do opieki nad dziećmi!
Nie dość że przywiózł ich w samych kąielówkach to jeszcze spalonych słońcem! Lepiej bo ch..j miał dać pieniądze lub kartę a nie dał!! A teraz ma wyłączony tel. Zaj...ie s...syna. Jutro zastawię ten jego zaj...ny apartat!! I niech się chu... pier..li!! Boże jak mnie głowa rozbolała!!! Jaki to frajer jest! Ale jestem wściekła... Chryste....

reklama
Ja moja od żelazka odganiam. Bo prasuje ciuchy sobie a ja dziś mam wizje czarne. Biedula. Mi pomagał pantenol w piance na oparzenie
Mąż z pracy akurat wrócił wsiedli w auto i do apteki....
Chociaż ja wolę żeby aloes przykładać bo my mamy dziwne ciała i takie oparzenie nam się kitwasi długo a kaktusik elegancko wyciąga...

Do góry