reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Oj bo anemia to takie byle co ;) nie ma co się koło niej chodzić i trząść. Łykać żelazo to podskoczy a jak się dobrze czujesz to dobrze. W każdej ciąży zaliczyłam tę przypadłość i standard że na koncówce wszystkie wyniki lecą na łeb...
No nie czuje różnicy w samopoczuciu
Ogólnie tą ciąża jest cięższa od poprzednich ale nie łudzmy się inaczej to wygląda jak się ma lat 21 a inaczej jak 34......

@kasiaczek89pl dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

O tym ze starsza córka dziś poparzyła się woda z kukurydzy już nie wspomnę....Jak wydarła się z kuchni to myślałam że nóż sobie wsadziła albo palce odciela....
Lekko zaczerwienione ma prawe udo i czerwoną plamę ok 5-6cm na prawym boku....

Dzień jakiś taki byle jaki....

Ja moja od żelazka odganiam. Bo prasuje ciuchy sobie a ja dziś mam wizje czarne. Biedula. Mi pomagał pantenol w piance na oparzenie

Odbiorę temu ch...owi prawo do opieki nad dziećmi!
Nie dość że przywiózł ich w samych kąielówkach to jeszcze spalonych słońcem! Lepiej bo ch..j miał dać pieniądze lub kartę a nie dał!! A teraz ma wyłączony tel. Zaj...ie s...syna. Jutro zastawię ten jego zaj...ny apartat!! I niech się chu... pier..li!! Boże jak mnie głowa rozbolała!!! Jaki to frajer jest! Ale jestem wściekła... Chryste....

reklama
Ja moja od żelazka odganiam. Bo prasuje ciuchy sobie a ja dziś mam wizje czarne. Biedula. Mi pomagał pantenol w piance na oparzenie
Mąż z pracy akurat wrócił wsiedli w auto i do apteki....
Chociaż ja wolę żeby aloes przykładać bo my mamy dziwne ciała i takie oparzenie nam się kitwasi długo a kaktusik elegancko wyciąga...

Do góry