Mama7
Fanka BB :)
Mocno mam spuchnięte ? Nie chce tez niepotrzebnie panikować
Zobacz załącznik 884277 Zobacz załącznik 884278
To trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno mam spuchnięte ? Nie chce tez niepotrzebnie panikować
Zobacz załącznik 884277 Zobacz załącznik 884278
Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowanaja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka
![]()
Można przez internet zarejestrować dziecko.Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowanaja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka
![]()
Też nie umiem ocenić po jednym zdjęciu. Ja tak mocno nigdy nie miałamTo trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Może kolejny się pomyli i będzie Myszon [emoji813]️Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowanaja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka
![]()
Co z krwią?Psychicznie siadam....
Gbs dodatni...
Morfologia do kitu....
Tyle że mocz ok....
Zobaczymy co mi w poniedziałek powie na wizycie.....
Eh... Gorąco....
Ja to już nie widze różnicy, czy spuchnięte czy nie, tak długo mam ta opuchliznę. Wcześniej mówiłam o tym lekarzowi, to tez mówił, że to normalne.To trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Psychicznie siadam....
Gbs dodatni...
Morfologia do kitu....
Tyle że mocz ok....
Zobaczymy co mi w poniedziałek powie na wizycie.....
Eh... Gorąco....