D
Deleted member 178444
Gość
Dość tak. Mocz i próby wątrobowe się kłaniają. A ile dzisiaj wypiłaś?Mocno mam spuchnięte ? Nie chce tez niepotrzebnie panikować
Zobacz załącznik 884277 Zobacz załącznik 884278
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dość tak. Mocz i próby wątrobowe się kłaniają. A ile dzisiaj wypiłaś?Mocno mam spuchnięte ? Nie chce tez niepotrzebnie panikować
Nie liczę , ale dużo ostatnio piję, dziś kończę chyba druga 1,5lDość tak. Mocz i próby wątrobowe się kłaniają. A ile dzisiaj wypiłaś?
No to zrób te próby wątrobowe i mocz dla świętego spokoju. Lekarz pewnie właśnie to Ci zleci.Nie liczę , ale dużo ostatnio piję, dziś kończę chyba druga 1,5l
No to zrób te próby wątrobowe i mocz dla świętego spokoju. Lekarz pewnie właśnie to Ci zleci.
Nie krepuj sie tylko zadzwon lub napisz. Moze poleci ci.zrobienie badania krwi, moczu i spojrzy na wyniki zdalnie? A jak mu sie cos nie spodona to kaze przyjsc.Ja w sumie sama myśle, że to normalne i mdłości i puchnięcie ale znów mnie mamuśka nastraszyla, żebym do lekarza dzwoniła
Ale fajnie masz też bym już chciała być tak daleko. [emoji39] [emoji122]Postwizytowe siema!
Na ktg dwa piękne skurcze wyskakujące poza skalę, trwające ok 40 sekund. Podwozie się szykuje, szyjka prawie zgładzona, rozwarcie na "luźny palec". Młody ma się dobrze, waży wg dzisiejszych pomiarów 2970 g. Doktorek zalecił sex, shopping i inne przyjemności wyganiajace młodzieńca z mojego brzucha. L4 już do terminu porodu mam, kolejna wizyta z ktg za tydzień, "chyba, że wcześniej pani urodzi". Bosko [emoji1]
Mocno wg mnie.Mocno mam spuchnięte ? Nie chce tez niepotrzebnie panikować
Mocno wg mnie.
Mi tez w upaly puchna nogi i rece, ale mowilam o tym lekarzowi ostatnio i sie nie przejal, wiec chyba ma to zwiazek z pogodaTo mnie nastraszyłaś @KINDERBUENOO88 , bo te mdłości mnie martwią , bo puchne nie od dziś , a od kwietnia chyba odkąd te upały się pojawiły , ech...dylematy :/