reklama
Paulamamula
Fanka BB :)
Dziewczyny szczepicie na pneumokoki?
Kolega w LO obstawiał aktorstwo.Hehehe, dobre! Ty mogłabyś w kabaretach występować albo w polityce bo gadane masz
kasiaczek89pl
No ja do opisu USG tego dla mnie mam zdjęcie tylko pomiarów... nie wiem czy gin mi dał dobrą kartkę a złą wsadził do teczki bo na tej drugiej bylo wiecej zdjęć... nie ogarniam ale patrze sobie na te wymiary to większość ma jakby na wiecej niz 30tc w sensie że pewnie bedzie dluuugi
No mi wczoraj jak stwierdziła ze ma 2900 to se myśle jasne jasne. W sobotę niecałe 2,5 a do terminu 40 dni. Wychodzi ze tyje 10deko dziennie. Czyli 4kg plus to co wyliczyła 2900 mamy 6900 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no ku. a ubaw po pachy. No bo oczywiście stwierdziła ze przenoszę. Buha ha ha. Mówisz ze długi człowiek będzie ... w sumie zawsze łatwiej urodzić długie a wąskie
Szczepie na to co darmowe.Dziewczyny szczepicie na pneumokoki?
kasiaczek89pl
A w ogóle coś mnie dziś wszystko drażni... tzn. stary chla a matka w domu więc pewnie dlatego...
Kombo ... matka chociaż nie marudzi ?
Czyli bardziej w Kacpra niż Bartka idzie...No mi wczoraj jak stwierdziła ze ma 2900 to se myśle jasne jasne. W sobotę niecałe 2,5 a do terminu 40 dni. Wychodzi ze tyje 10deko dziennie. Czyli 4kg plus to co wyliczyła 2900 mamy 6900 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no ku. a ubaw po pachy. No bo oczywiście stwierdziła ze przenoszę. Buha ha ha. Mówisz ze długi człowiek będzie ... w sumie zawsze łatwiej urodzić długie a wąskie
Czy ktoś może wyłączyć to słońce? Roztapiania się. W cieniu jedynie 34 stopnie. W chałupie rekord 27.8 stopnia i to obiadu nie gotowałam. A mam leczo do słoików robić bo pomidorow naroslo i kupiłam dzisiaj na rynku 6kg papryki ale jak tu jeszcze przy garach stać?
Wyjeła MOJE mielone z zamrażarki i zrobiła obiad dla nich dla mnie nie starczyło CZAISZ?Kombo ... matka chociaż nie marudzi ?
reklama
Adell1994
To u mnie tak samo, moja mama już wariuje na jego punkcie . Rodzice mojego S. tak różnie, nie interesują się jakoś specjalnie i myślę że może i czasem się zastanawiam czy w ogóle się cieszą .U mnie tez pierwszy, moi rodzice juz szaleja i nie moga sie doczekac, a krzyska rodzice sa bardziej oszczedni w uczuciach, na pewno tez sie ciesza, ale na swoj dziwny sposob z reszta oni maja jeszcze 8 letnia corke, wiec niedawno przerabiali pieluchy, no a po mojej stronie dawno zadnego gowniarza nie bylo [emoji7][emoji1]