reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Księgarnia natuli, przez internet kupisz. Polecam całym sercem i ogólnie wszystko co spod rąk Magdy wychodzi ;)

Ja czekam na KTG. Zostałam zmacana po brzuchu przez cały personel medyczny, orzeczono jednogłośnie, że brzuch mam nisko i że jest " dziwny, ale fajny" ;p
Daj znać

Tylko nie piszcie aż tyle bo po drzemce ledwo was nadrabiam hehe

reklama
Ja idę spać a co trzeba się oszczędzać, a moja mama zrobiła domowy makaron do rosołu jak nam tu dobrze, ale jutro wracam do siebie bo mąż wraca na weekend

No mój tez jutro. Mi się nie chce jeździć do teściowej na noc. Jakoś najlepiej się wysypiam w domu jednak. A tak na chwile to mam kawałek drogi i jak już jadę to wtedy jak mam cały dzień wolny żeby dłużej posiedzieć:) taki domowy jest super makaronik

A ja się pochwale bo przyszła mi paczka od dziewczyny co szyła też wyprawkę dla wiciowama ( w ogóle dzięki za polecenie bo to super dziewczyna :) )
I dwa drobiazgi z imieniem dla mojego synka :)

Ja dziś to mam szalony dzień w rozjazdach bo jeszcze endokrynolog na drugim końcu miasta potem psa do fryzjera zaprowadzić i odebrać a na 20:00 jedziemy klucze od mieszkania odebrać bo to już sierpień w końcu :)

IMG_3536.JPG

IMG_3535.JPG

Załączniki

• IMG_3536.JPG
    IMG_3536.JPG
    358,8 KB · Wyświetleń: 281
  • IMG_3535.JPG
    IMG_3535.JPG
    227,4 KB · Wyświetleń: 275
A ja się pochwale bo przyszła mi paczka od dziewczyny co szyła też wyprawkę dla wiciowama ( w ogóle dzięki za polecenie bo to super dziewczyna :) )

Ja dziś to mam szalony dzień w rozjazdach bo jeszcze endokrynolog na drugim końcu miasta potem psa do fryzjera zaprowadzić i odebrać a na 20:00 jedziemy klucze od mieszkania odebrać bo to już sierpień w końcu :)

Zobacz załącznik 884082

Zobacz załącznik 884083

Śliczne !

reklama

Zobacz załącznik 884082

Zobacz załącznik 884083
Jakie to piękne :)

Do góry