reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też wole na golasa . Rano i tak prysznic na ochłode muszę brać. Dziś to już serio chyba najwyższą z najwyższych temperatur...masakra .
Rolety zaciągnięte i czekam na 18 z niecierpliwością bo mamy ta sesję w plenerze :-p

reklama
@martabunia to dobrze, ze jestes w szpitalu i jest juz Twoja pani doktor, bedziesz miala wszystko na biezaco monitorowane, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok![emoji1364]
@seremida juz o tym rozmawialam ;) mowila, ze spoko moge sobie zjesc pierwsze sniadanie mniejsze, a potem w drugim troche dolozyc, chyba ze wlasnie dojdzie do sytuacji, ze bede glodowac to wtedy insulina :)

Tez spimy na golasa oboje :p ale powiem Wam, ze mimo tego ze juz jest upal to jakos przyjemnie bylo na dworze jak bylam na tych zakupach, chyba nawet lepiej niz w mieszkaniu. Nie wiem czy to juz kwestia przyzwyczajenia do skwaru czy co :p

Czekam z tęsknotą na panią doktor . Normalnie proszę Boga ,żeby było tak ,żeby na pewno dla małej nie było zagrożenia i żebym wyszła stąd jak najszybciej.
Marta jeśli te obrzęki masz z winy nerek to nawet gdy nie ma zagrożenia dla Młodej istnieje realna szansa zagrożenia dla Ciebie. Więc leż i odżywiaj się bo widać po wadze że dieta Ci służy ;)

Hejo hejo :) u mnie też słabo ze snem...

Kasia.. Niezli Ci lekarze, ja to nie mam słów że aż takie rozbieżności mogą być typu rozwarcie na 4 cm vs brak rozwarcia....
Nosz !!!

Marta a waga elektroniczna czy taka jakby na odważniki metalowa? :) ostro. A mówią że na szpitalnej diecie się chudnie. A tu proszę, kraj mlekiem i miodem płynący.

Ja niestety znowu dziś przekroczyłam cukier 103 :( daje sobie czas do końca tygodnia, a w poniedziałek wbijam do Diabetologa. Martwię się czy nic się nie stanie dziecku. Wkurza mnie to wszystko już.

O 16 40 wizyta, to przynajmniej zobaczymy co u maluszka. I co z tym czopem. Bo wczoraj w szpitalu baba stwierdziła że czop to jeszcze jest... Kur. Waa. Każdy swoje. Niech już wróci mój Bartosz z tego urlopu, nie miał kiedy się urlopowac tylko w sierpniu. Jakby nie mógł w październiku :p
Nie zapomnij o relacji po wizycie.

reklama
Witajcie...wstałam po 8, a dopiero śniadanie wcisnęłam w siebie, było mi niedobrze, myślałam, że zemdleje jak wstałam z łóżka :( nie wiem, czy to wina pizzy na kolację zapijanej fanta czy igraszek z moim S :D już jest troszkę lepiej, wiatrak chodził całą noc, teraz też nie wyłączyłam.
Ja dzisiaj robię krupnik, tylko nie wiem jak, bo nigdy nie robiłam :D nie mam siły nawet z łóżka wyjść, a ja tak zawsze kochałam lato i upały...podejrzewam, że jakbym w ciąży nie była to by padało całe lato jak w tamtym roku :D
Ktoś chwalił się łazienka to może ja tez
DFA4058F-448F-47FF-8D3D-BAE9D3ACF02B.jpeg
Tez nie mam kombinezonu ani kury..hmm nie chce w październiku rodzic!kurcze wizyta dopiero za 2 tyg, ciekawa jestem co u mojego małego

Załączniki

• DFA4058F-448F-47FF-8D3D-BAE9D3ACF02B.jpeg
    DFA4058F-448F-47FF-8D3D-BAE9D3ACF02B.jpeg
    915,5 KB · Wyświetleń: 114
Do góry