kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Jutro będę tam co chce rodzic to zapytam a Ty Gosia dostałaś już w tej ciąży?
Dopiero Jej pobierał jak dobrze kojarzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro będę tam co chce rodzic to zapytam a Ty Gosia dostałaś już w tej ciąży?
Ja to będę żreć wszystko to czego mi teraz nie wolno bo mi nie służy...No ani mi się nie marzy po porodzie słodkiego. Chyba będę mieć chęć na jakis rosół chudy, bułeczkę z wędliną i herbatkę. Tak myśle teraz.
Ja to będę żreć wszystko to czego mi teraz nie wolno bo mi nie służy...
Powinna. Pisałam mi gin powiedział że jak tylko będą wyniki dodatnie mam przyjść po receptęJeżeli tak to Agata musi do lekarza iść do receptę
Powinna. Pisałam mi gin powiedział że jak tylko będą wyniki dodatnie mam przyjść po receptę
Czekam na wyniki minimum do 7.08. wtedy powinny być wyniki i mam się dowiedzieć jakie jeśli GBS+ to tego samego dnia mam wbić się po receptę do lekarza poza pacjentkami. Dodam że Agumentin dowcipnie bierze się chyba od 7 do 14 dni z tego co pamiętamJutro będę tam co chce rodzic to zapytam a Ty Gosia dostałaś już w tej ciąży?
Agata u mnie cukry byly codziennie juz powyzej 90, w granicach 90-99. Insulina na poczatek 2jednostki, przez 3 dni zero poprawy wiec zwiekszylam dawke do 4jednostek. 3 dni cukier na czczo byl ponizej 90, a od wczoraj znowu hocki klocki :/ zobacze jak jutro, jesli tez bedzie wysoki to znowu bede musiala zwiekszyc do 6j. No i w ciagu dnia tez troche swiruja, mysle ze ten upal ma na nas wplyw.
To ja nie znam się na spisie antybiotyków ale nawet sprawdziłam teraz że tak jak pisałam byłoDupka blada. Ja amoxycyliny nie mogę. Wiec augmentin odpada
Czekam na wyniki minimum do 7.08. wtedy powinny być wyniki i mam się dowiedzieć jakie jeśli GBS+ to tego samego dnia mam wbić się po receptę do lekarza poza pacjentkami. Dodam że Agumentin dowcipnie bierze się chyba od 7 do 14 dni z tego co pamiętam