reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jutro będę tam co chce rodzic to zapytam :) a Ty Gosia dostałaś już w tej ciąży?
Czekam na wyniki minimum do 7.08. wtedy powinny być wyniki i mam się dowiedzieć jakie jeśli GBS+ to tego samego dnia mam wbić się po receptę do lekarza poza pacjentkami. Dodam że Agumentin dowcipnie bierze się chyba od 7 do 14 dni z tego co pamiętam

Agata u mnie cukry byly codziennie juz powyzej 90, w granicach 90-99. Insulina na poczatek 2jednostki, przez 3 dni zero poprawy wiec zwiekszylam dawke do 4jednostek. 3 dni cukier na czczo byl ponizej 90, a od wczoraj znowu hocki klocki :/ zobacze jak jutro, jesli tez bedzie wysoki to znowu bede musiala zwiekszyc do 6j. No i w ciagu dnia tez troche swiruja, mysle ze ten upal ma na nas wplyw.

Ja na czczo zawsze miałam nisko a teraz w ogóle mam wyżej. Nie tak dużo ale jak miałam 67-73 a teraz mam 82-85 to widać różnice. Plus po posiłkach mam średnia o 10 więcej niż normalnie miałam jedząc to samo.

Także obstawiam, że to wina upałów

reklama
Czekam na wyniki minimum do 7.08. wtedy powinny być wyniki i mam się dowiedzieć jakie jeśli GBS+ to tego samego dnia mam wbić się po receptę do lekarza poza pacjentkami. Dodam że Agumentin dowcipnie bierze się chyba od 7 do 14 dni z tego co pamiętam

E to ledwie ledwie do moich terminów zaplanowanych kurdeeeeee ale jak doustnie nie mogę bo wychodzi ze mam uczulenie to w picze tez chyba go nie mogę :/ zostaje mi inny . Chyba ze wynik będzie ok :)

Do góry