reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jutro będę tam co chce rodzic to zapytam :) a Ty Gosia dostałaś już w tej ciąży?
Czekam na wyniki minimum do 7.08. wtedy powinny być wyniki i mam się dowiedzieć jakie jeśli GBS+ to tego samego dnia mam wbić się po receptę do lekarza poza pacjentkami. Dodam że Agumentin dowcipnie bierze się chyba od 7 do 14 dni z tego co pamiętam

Agata u mnie cukry byly codziennie juz powyzej 90, w granicach 90-99. Insulina na poczatek 2jednostki, przez 3 dni zero poprawy wiec zwiekszylam dawke do 4jednostek. 3 dni cukier na czczo byl ponizej 90, a od wczoraj znowu hocki klocki :/ zobacze jak jutro, jesli tez bedzie wysoki to znowu bede musiala zwiekszyc do 6j. No i w ciagu dnia tez troche swiruja, mysle ze ten upal ma na nas wplyw.

Ja na czczo zawsze miałam nisko a teraz w ogóle mam wyżej. Nie tak dużo ale jak miałam 67-73 a teraz mam 82-85 to widać różnice. Plus po posiłkach mam średnia o 10 więcej niż normalnie miałam jedząc to samo.

Także obstawiam, że to wina upałów

reklama
Czekam na wyniki minimum do 7.08. wtedy powinny być wyniki i mam się dowiedzieć jakie jeśli GBS+ to tego samego dnia mam wbić się po receptę do lekarza poza pacjentkami. Dodam że Agumentin dowcipnie bierze się chyba od 7 do 14 dni z tego co pamiętam

E to ledwie ledwie do moich terminów zaplanowanych kurdeeeeee ale jak doustnie nie mogę bo wychodzi ze mam uczulenie to w picze tez chyba go nie mogę :/ zostaje mi inny . Chyba ze wynik będzie ok :)

Do góry