reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie bój się. Jest kilka stron na których możesz pewniejsze info na temat burzy znaleźć. Łowcy burz , gdzie jest burza ... nie zawsze po wielkich upałach są mega burze. A poza tym wchodzimy w sierpień a on w Polsce dużo mniej burzowy jak czerwiec i lipiec.
Rok temu w Rytlu to była połowa sierpnia... wiecie, te okolice Suszka, gdzie przez burzę zginęły 2 harcerki.
Ta burza to był potwór...

reklama
ja dziś na 11:00 ktg, ale czarno to widzę, jak znowu będzie kazała mi leżeć cały czas na plecach ;/ w taki upał to raczej zemdleje tyle czasu w jednej pozycji, tym bardziej że ma być u mnie dzisiaj 34/38*C...
zaczynam się obawiać tego, że taka fala upałów nie może przejść bez echa i jak w końcu pierdzielnie burzą to może być mocno niebezpiecznie, a ja sie burzy boje :(
A dlaczego na plecach? Mnie teraz na KTG na słynnym lewym boku kazała... pomijam że cały zapis chyba 20 minut. I sala z klimą.

Do góry