18grudzien
Fanka BB :)
Ale mały i ładny szok a ja taka gruba już33 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mały i ładny szok a ja taka gruba już33 tc
No własne nie śpię myślę i mam giga zgage
Chyba ze oryginalnego tego iroomba czy jakoś tak bo ja mam jakiegoś z Lidla za 400 zł i powiem Ci ze to się kręci w kółko, polowe omija ...
Właśnie słyszałem o nim że jest super no ale 2000zl więc kurde zanim go kupię to kinie sporo czasuirobota ROOMBE polecam-niesamowita wygoda!!!
A ja właśnie kocham ćmy. Taka mała obsesja. W sumie bardziej niż motyle. Aż żałuję że tu u nas na północy mamy takie nieciekawe małe gatunki.Mój jak mu co gdzie wlezie to tak się boi że nauczył się sam sobie wyciskać. A wczoraj osa go dziabnęła i co? Większej paniki ja nasiałam niż on... generalnie nienawidzę owadów.. a os, pszczół, karaluchów i CIEM to maksymalnie.
Ja mogę tylko na lewym boku bo inaczej zaraz jakies zgagi, refluksy i inne okropnościNie... tzn. głównie przez to że mi cholernie niewygodnie ostatnio. Na plecach JUŻ nie mogę bo młody zbyt ciężki a na bokach długo nie wytrzymuje mi kręgosłup raz dwa młody uwielbia fikać gdy leże2 bokiem szczególnie wbrew obiegowym opiniom na prawym.
U nas w Radomiu , w jednym szpitalu nie ma ZZO , dlaczego ? Bo nie ma anastezjologow...No to już mówi o podejściu tej pani do ochrony krocza. Albo tego nie robi, albo nie potrafi. Albo i to i to. Nie bać się cięcia. Dobre sobie. PfffMa prawo korzystać z dostepnych w szpitalu metod łagodzenia bólu i do pełnej informacji na ten temat. Niestety zzo nie jest jeszcze standardem.Będzie dobrze! Pierwsze takie wyjazdy są najgorsze, ale wszystko będzie dobrze :*Jak zły? W sensie mąż zły, czy zły fotelik? No ja mam właściwie cały czas taki śluz jak białko jajka. Bezbarwny całkiem. I też paskudny glut w przeszlosci [emoji14]
KochanieMoje dziecko odkrylo 2-milimetrowa drzazgę w własnej stopie. Pierwszą w życiu. Udało mi się ją uspokoić, rozśmieszyć i ukoić wyimaginowany ból plasterkiem, ale miejcie mnie w swojej opiece, jak będę jej to jutro wyciągać [emoji23]
No ja wg jednego palec czyli dwa cm. Według drugiego cytuje ze skierowania duży luźny palec ponad 3cm