reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mnie chłop ochrzanił ze niepotrzebnie się wleklam do matki bo pewnie polazilam za dużo i dlatego mnie coś boli. W sumie może trochę racji ma. Jutro zluzuje może i nie będę się włóczyć. Ale faktycznie na wieczór prędzej skurcze łapią i mnie
Ciekawi mnie to bo z B. też na wieczór i urodził się w nocy... czy to ma jakiś związek czy tak jak z katarem i bólem zęba żeby nie można było spać.

A ja dostałam tel że już są w tym drugim pociągu po przesiadce super tylko że spać i tak nie mogę Ehhhh ja w tej ciąży z tym spaniem to się mam

Ja nie narzekam na spanie a kojarzę ze z tym było kiepsko w poprzedniej ciąży bardzo. Dziś będziesz pewnie kiepsko spać bo będziesz o dzieciach myśleć.

Dzięki Bogu ostatnie zaparcia w ciąży miałam w I trymestrze. Teraz młody mi ułatwia kopiąc moje leniwe jelita zwyczajnie je pobudza i nigdy w życiu tak dobrze mni się za przeproszeniem nie sr...ło.

No ja dwa dni pomagałam sobie czopkiem bo kurde nie szlo za cholerę. W niedziele mi mało dupska nie rozerwało wiec teraz pilnuje co jem, duZo pije i w sumie dziś się obeszło bez ale myśle ze to przez te dwie kawy co wypiłam [emoji23]

Ja bym arbuza zjadła ale już nie mam muszę jutro zapas zrobić, ciężko mi po tej sałatce a jak to zrobiłaś że masz minus pół kg? Też tak chcę
Bo ja przez to picie wody i upały bardzo mało jem a dużo wody. Dziś zjadłam talerz zupy banana i dwie kajzerki. Poza tym wymiotowałam przez ten miesiąc też sporo.

reklama
Do góry