reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mnie chłop ochrzanił ze niepotrzebnie się wleklam do matki bo pewnie polazilam za dużo i dlatego mnie coś boli. W sumie może trochę racji ma. Jutro zluzuje może i nie będę się włóczyć. Ale faktycznie na wieczór prędzej skurcze łapią i mnie
Ciekawi mnie to bo z B. też na wieczór i urodził się w nocy... czy to ma jakiś związek czy tak jak z katarem i bólem zęba żeby nie można było spać.

A ja dostałam tel że już są w tym drugim pociągu po przesiadce super tylko że spać i tak nie mogę Ehhhh ja w tej ciąży z tym spaniem to się mam

Ja nie narzekam na spanie a kojarzę ze z tym było kiepsko w poprzedniej ciąży bardzo. Dziś będziesz pewnie kiepsko spać bo będziesz o dzieciach myśleć.

Dzięki Bogu ostatnie zaparcia w ciąży miałam w I trymestrze. Teraz młody mi ułatwia kopiąc moje leniwe jelita zwyczajnie je pobudza i nigdy w życiu tak dobrze mni się za przeproszeniem nie sr...ło.

No ja dwa dni pomagałam sobie czopkiem bo kurde nie szlo za cholerę. W niedziele mi mało dupska nie rozerwało wiec teraz pilnuje co jem, duZo pije i w sumie dziś się obeszło bez ale myśle ze to przez te dwie kawy co wypiłam [emoji23]

Ja bym arbuza zjadła ale już nie mam muszę jutro zapas zrobić, ciężko mi po tej sałatce a jak to zrobiłaś że masz minus pół kg? Też tak chcę
Bo ja przez to picie wody i upały bardzo mało jem a dużo wody. Dziś zjadłam talerz zupy banana i dwie kajzerki. Poza tym wymiotowałam przez ten miesiąc też sporo.

reklama
Do góry