kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mnie ze spaniem od dwóch dni gorzej jakoś idzie...
Bo się pewnie martwiłas tymi zielonymi. Dziś będzie lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ze spaniem od dwóch dni gorzej jakoś idzie...
Makijazu, manicure i podrywania chlopakow hihihiNie powiem. Obie są. Ale starsza bardziej. W sumie teraz to już w domu potrafi wszystko zrobić ... nie wiem czego teraz ja uczyć
Nie... tzn. głównie przez to że mi cholernie niewygodnie ostatnio. Na plecach JUŻ nie mogę bo młody zbyt ciężki a na bokach długo nie wytrzymuje mi kręgosłup raz dwa młody uwielbia fikać gdy leże2 bokiem szczególnie wbrew obiegowym opiniom na prawym.Bo się pewnie martwiłas tymi zielonymi. Dziś będzie lepiej.
Makijazu, manicure i podrywania chlopakow hihihi
A moze jak sie nie dac poderwac
A powaznie to szacun i Tobie i Dziewczynkom sie nalezy
Nie... tzn. głównie przez to że mi cholernie niewygodnie ostatnio. Na plecach JUŻ nie mogę bo młody zbyt ciężki a na bokach długo nie wytrzymuje mi kręgosłup raz dwa młody uwielbia fikać gdy leże2 bokiem szczególnie wbrew obiegowym opiniom na prawym.
Uroki ciąży.Ja jak leżę na lewym to mu się nie podoba i wierzga nawet w nocy, wiec muszę na prawym a to niedobrze dla tej mojej nery znów. Wiec większość na plecach ale zaraz mnie bolą.
To ja tak z Bartkiem i doborem kolegów. Ale m mądrego synaDzięki. Tamtego nie muszę uczyć bo potrafi. Podrywać torba tez już potrafi ostatnio uczyłam żeby się byle komu nie dała podrywać i na byle co. Ale jest wybredna wiec mogę być spokojna
Uroki ciąży.
To ja tak z Bartkiem i doborem kolegów. Ale m mądrego syna
Tak dużo piszecie że nie jestem w stanie każdej z osobna odpowiedzieć mam pytanie do kinderbueno czy ten lekarz prywatnie robi te usg? I czy on na starynkiewicza przyjmuje ? Ja miałam już 3 usg w ramach nfz, i może bym sobie zrobiła jeszcze jedno przed porodem. Ostatnie miałam w 32/33 tyg to ważył nie całe 2kg, też będzie chłopak u mnie.
No własne nie śpię myślę i mam giga zgageJa nie narzekam na spanie a kojarzę ze z tym było kiepsko w poprzedniej ciąży bardzo. Dziś będziesz pewnie kiepsko spać bo będziesz o dzieciach myśleć.