reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Właśnie przyszła paczka od mamyginekolog. Body i śpiochy białe do szpitala co ona zrobiła ta kolekcje co można prac w 90stopniach. I ta bawełna jest taka miękka taka milusia, że siedzę i macam.

W ogóle muszę iść do rossmana i sprzątać bo mamy gości od dziś. Jak zapraszałam, nie przypuszczałam, że będą takie upały. I tak mi się nie chce... ale mają zostać od piątku z psem jak pojedziemy na Woodstock to w sumie robià nam przysługę wiec się postaram:)

Wasze komary od stóp przyleciały do mnie. Ale mnie gryzły w prawą rękę i tyłek ! :dry:
O godz 3:00 z łapką polowałam.
Zabiłam dwa i poszłam spać.
Musze siatkę na oknie w sypialni wymienić bo jest tam dziura taka 5x5 i musiały tamtędy wlecieć mendy jedne
Przez taka dziure to Ci gołąb moze wleciec ;) nie tylko komar lub mucha ;)

Jak tak czytam Wasze historie to tak mi żal, że my z K tylko razem 3 lata i 5 miesięcy :) bo my to kobieta po przejściach i facet z przeszłością... mam nadzieje, że dużo nam życia razem zostało :)

nie ma czego żałować, tylko cieszyć się tym co przed Wami :) a doświadczenia z przeszłości na pewno pozwalają budować Wam piękny związek.
Ja z moim mężem jesteśmy razem 9 lat, też od liceum. Może nie taka pierwsza miłość, ale pierwszy poważny związek. Po ślubie rok, teraz w sierpniu. No i generalnie niby jest ok, ale już tak jesteśmy do siebie przyzwyczajeni i do tego, że mamy siebie od zawsze, że troche jednak pozostawia do życzenia.

I weź tu pisz jak młody rozciąga matkę od środka i co chwilę telefon mi wypada...

Spanie już mi nie sprawia frajdy. Wstaje obolała kręgosłup dretwieja konczyny i do dupy... zwalam na łóżko ale do tej pory mi nie przeszkadzalo wiec to wina mojego cielska

Co wybraliście? (Ciekawość zawodowa)
Przymierzylismy cybeksa z baza i-size ( nie pomieszalam nazwy?). Moj sie jednak upiera, zeby kupic uzywany twierdzac, ze wypadki z dzieckiem to rzadkosc wiec czemu nie. Argumentuje, ze jak kupimy nowy to tez chcielibysmy sprzedac, bo po co trzymac...sama nie wiem...
Co do wozkow rozwazam uzywanego mutsy ego- nawet jakis upatrzylam. Na razie chce kupic gondole, a spacerowke kupic jak juz pojezdze troche i zorientuje sie co i jak. Podoba mi sie jeszcze mutsy igo, ale nawet z drugiej reki b.drogie. Moze powinnam rozwazyc inny podobny wozek? Ja jestwm niska i drobna dlatego adamexy i bebetto odpadaja. Nawet sprzedawca w sklepie az krzyknal jak mu powiedzialam, ze mysle o adamexie, ze dla mnie za wielki.
Ania, jak to jest z tymi fotelikami uzywanymi?
Co doradzasz w sprawie lekkiego i zwrotnego wozka miejskiego?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry