Nacięcie tylko przy kleszczach czy vacum inaczej z kopa ich! Szczególnie że mendy na skurcz nie czekają i tną jak leci...Ania, a ta położna wczoraj mówiła że tu w szpitalu często robią nacięcia... Od razu pomyślałam o Tobie
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Właśnie przyszła paczka od mamyginekolog. Body i śpiochy białe do szpitala co ona zrobiła ta kolekcje co można prac w 90stopniach. I ta bawełna jest taka miękka taka milusia, że siedzę i macam.
W ogóle muszę iść do rossmana i sprzątać bo mamy gości od dziś. Jak zapraszałam, nie przypuszczałam, że będą takie upały. I tak mi się nie chce... ale mają zostać od piątku z psem jak pojedziemy na Woodstock to w sumie robià nam przysługę wiec się postaram
W ogóle muszę iść do rossmana i sprzątać bo mamy gości od dziś. Jak zapraszałam, nie przypuszczałam, że będą takie upały. I tak mi się nie chce... ale mają zostać od piątku z psem jak pojedziemy na Woodstock to w sumie robià nam przysługę wiec się postaram
Chloe.Chloe
Przez taka dziure to Ci gołąb moze wleciec nie tylko komar lub muchaWasze komary od stóp przyleciały do mnie. Ale mnie gryzły w prawą rękę i tyłek !
O godz 3:00 z łapką polowałam.
Zabiłam dwa i poszłam spać.
Musze siatkę na oknie w sypialni wymienić bo jest tam dziura taka 5x5 i musiały tamtędy wlecieć mendy jedne
15:15 jak zawsze. także zaraz wanna i trzeba jakąś kosiarę odpalić... Pipa kuje z każdym ruchem młodego... ja wiem że on miał prikaz wyleźć w sierpniu ale kurde w połowie a mi jeszcze dzieckiem PW zostanie..@GoJ o której wizyta ?
Wiesz mi się zawiesza czasem i kopiuje dziwne rzeczy myślę że sie wszyscy domyśla co do kogo piszeGoJ, ten post Mamy był do Ani
A mi dziś kolejny glutek wypadł. Ale ja nigdzie jeszcze nie idę. Jeszcze chce się 14 z moim lekarzem zobaczyć.
D
Deleted member 180961
Gość
Jak tak czytam Wasze historie to tak mi żal, że my z K tylko razem 3 lata i 5 miesięcy bo my to kobieta po przejściach i facet z przeszłością... mam nadzieje, że dużo nam życia razem zostało
nie ma czego żałować, tylko cieszyć się tym co przed Wami a doświadczenia z przeszłości na pewno pozwalają budować Wam piękny związek.
Ja z moim mężem jesteśmy razem 9 lat, też od liceum. Może nie taka pierwsza miłość, ale pierwszy poważny związek. Po ślubie rok, teraz w sierpniu. No i generalnie niby jest ok, ale już tak jesteśmy do siebie przyzwyczajeni i do tego, że mamy siebie od zawsze, że troche jednak pozostawia do życzenia.
I weź tu pisz jak młody rozciąga matkę od środka i co chwilę telefon mi wypada...
Spanie już mi nie sprawia frajdy. Wstaje obolała kręgosłup dretwieja konczyny i do dupy... zwalam na łóżko ale do tej pory mi nie przeszkadzalo wiec to wina mojego cielska
Spanie już mi nie sprawia frajdy. Wstaje obolała kręgosłup dretwieja konczyny i do dupy... zwalam na łóżko ale do tej pory mi nie przeszkadzalo wiec to wina mojego cielska
D
Deleted member 181710
Gość
Ale.to przy samym dole jest i nie zauważyłam wcześniej. A że ma już dwa lata to mogła się podrzeć.Przez taka dziure to Ci gołąb moze wleciec nie tylko komar lub mucha
Mam zapas. Dopije kawę i założę.
Chloe.Chloe
Przymierzylismy cybeksa z baza i-size ( nie pomieszalam nazwy?). Moj sie jednak upiera, zeby kupic uzywany twierdzac, ze wypadki z dzieckiem to rzadkosc wiec czemu nie. Argumentuje, ze jak kupimy nowy to tez chcielibysmy sprzedac, bo po co trzymac...sama nie wiem...Co wybraliście? (Ciekawość zawodowa)
Co do wozkow rozwazam uzywanego mutsy ego- nawet jakis upatrzylam. Na razie chce kupic gondole, a spacerowke kupic jak juz pojezdze troche i zorientuje sie co i jak. Podoba mi sie jeszcze mutsy igo, ale nawet z drugiej reki b.drogie. Moze powinnam rozwazyc inny podobny wozek? Ja jestwm niska i drobna dlatego adamexy i bebetto odpadaja. Nawet sprzedawca w sklepie az krzyknal jak mu powiedzialam, ze mysle o adamexie, ze dla mnie za wielki.
Ania, jak to jest z tymi fotelikami uzywanymi?
Co doradzasz w sprawie lekkiego i zwrotnego wozka miejskiego?
Ostatnia edycja:
reklama