Bo woda filtrowana nie ma żadnych właściwości. Minerałów. No nic. To już Warszawska Kranowka lepsza... ba lepsza nawet od tych niektórych pseudo mineralnych.@seremida jakos nie smakuje mi taka przefiltrowana woda
Co do zzo to nam polozna mowila, ze nie zaburza zadnego rytmu, po prostu te wczesniejsze skurcze sa do przezycia i kiedy przychodza parte to juz je czujesz, ale masz sile na wlasciwy porod, bo nie jestes wymeczona kilkukodzinnym bolem.
Minus jest taki, ze tak na prawde nie jestes po zzo przygotowana psychicznie na to jak bardzo bola parte, bo wczesniejsza faza porodu byla znieczulona
reklama
Ja świszczę nosem... wiec też obstawiam że od upałów soś z nim nie halo. A to świszczenie tak mnie irytuje...!Ja mam prośbę do tych dziewczyn co tu niby pogodę zamawiają. Ja prosiłam Was ostatnio o 2dni słońca bo pranie chciałam zrobić a nie o 2 tygodnie egipskich upałów. Dzisiaj w nocy temperatura nawet poniżej 20 u mnie nie spadła. W domu po całonocnych wietrzeniach mam jedynie 25.9 stopnia
Idzie zdechnąć. Spac się nie da. Normalnie jak się położę to mi nos w środku puchnie i nie mogę oddychać. Też któraś tak ma? Najgorsze jest to że na długoterminowej po niedzieli tylko poniedziałek trochę chłodniejszy a tak to znowu ponad 30 stopni nawet raz tam mi pokazało 34/36 stopni.
Mama7
Fanka BB :)
Moje dwie siostry są w takich związkach. Już nieraz dostały , seks kiedy pan każe , wydzielanie kasy , docinki nt wyglądu , ze ich matki to a tamto , ze obiad nie taki , ciagle zle, zero pomocy a jak pan się zdenerwuje to musi wypić na relaks ... Teraz jedna przyjechała z chłopem i z dziećmi i jaka zadowolona z niego nagle. Jak cudownie im ze sobą ...
Już się nauczyłam, że jak ktoś tak chwali sam z siebie -jak to na super, czy praca, czy facet to- to mocno śmierdzi.. co innego jak nawiąże do jakiejś sytuacji i mówi jak jest.
Dobro nie musi się wychwalac, czyny mówią same za siebie
Ostatnia edycja:
Mama7
Hahaha no ja z tych drugich, bym se najchętniej sama ta krew pobrała [emoji14] zwierzętom bez oporów robię zastrzyki, uczestniczyłam nie raz w inseminacji, pobieraniu nasienia i kastracji (u koni) [emoji14] porody zwierzęce też odbierałam. Także ja z tych co się babrają z radością [emoji14]
O fuj..
D
Deleted member 181710
Gość
Mój też. Ma swoje ubytki ale zawsze mogę liczyć na to, że będzie mnie wyciągał w górę.No właśnie. Tym bardziej ze ja mam dużo więcej wad ale on je lubi
I on ma tak od samej podstawówki.
Jak się zakochał we mnie po mojej przeprowadzce na wieś jak miałam 10 lat, tak do tej pory mu nie przeszło.
Myślę że na.jedno moje słowo całą rodzinę by odsunął od siebie gdybym tego wymagała.
I tak się toczymy razem już 12 lat, od liceum właściwie
Tak sobie myślę, że dostałam go z góry żeby mnie naprostował bo charakter mam po tatusiu trudny.
Iiiii tam. Mojemu to było mnie zawsze szkoda no i bał się o mnie i dziecko. To bardziej ja się zastanawiam jakie będzie czy pokocham i kiedy pokocham itp.Ma 28. Ja też się zastanawiam często jak się zachowam jak już Mała będzie po tej stronie, co jej powiem, czy będę umiała się nią dobrze zająć, czy będzie się przy mnie uspokajac. I takie tam
kasiaczek89pl
Mój też. Ma swoje ubytki ale zawsze mogę liczyć na to, że będzie mnie wyciągał w górę.
I on ma tak od samej podstawówki.
Jak się zakochał we mnie po mojej przeprowadzce na wieś jak miałam 10 lat, tak do tej pory mu nie przeszło.
Myślę że na.jedno moje słowo całą rodzinę by odsunął od siebie gdybym tego wymagała.
I tak się toczymy razem już 12 lat, od liceum właściwie
Tak sobie myślę, że dostałam go z góry żeby mnie naprostował bo charakter mam po tatusiu trudny.
Ja myśle podobnie jak w ostatnim zdaniu. Inny by ze mną nie dał rady.
Co robić? Pluć łapać i po dupie się drapać... ech...Bo damski bokser nie wzbudza sympatii. A ciapowaty damski bokser, to już w ogole. Facet ma w takiej sytuacji wesprzeć kobietę i tyle, a nie pytac co ma robić. Na pytania miał 8 miesięcy.
KINDERBUENOO88
Jak tak czytam Wasze historie to tak mi żal, że my z K tylko razem 3 lata i 5 miesięcy bo my to kobieta po przejściach i facet z przeszłością... mam nadzieje, że dużo nam życia razem zostało
reklama
helenka_22
Drogie Panie
Witam sie upalnie spod wiatraka
Gbs pobrany
W czwartek reszta badan
Witam sie upalnie spod wiatraka
Gbs pobrany
W czwartek reszta badan