reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciuków.. ja przez lipiec zajmuje się starszakiem i jeszcze nie myślę o porodzie że to już..

Dzięki Ania za twoje posty, przypomniały mi, zeby jutro na spotkaniu z położna poprosić aby popatrzyła na te moje szwy i może coś mądrego podpowiedziała:) ja w sumie o nich zapomniałam, tylko czasem podczas zabaw z m jak jestem "sucha " to czuje pewien dyskomfort i muszę zmienić pozycje, czy coś pokombinować. Ale zawsze wtedy mówię m że czuje szwy i on się stara mi pomóc albo robimy przerwę.. W związku z tym, że czuje że jest że mną i mnie wspiera, jakoś bardzo mi to w życiu nie przeszkadzało.. te 7 lat. Zaglądać tam nie mam zamiaru sama.. nawet nie patrzę jak mi krew pobierają.. także ja z tych;)

Goj wstawaj i się melduj.. pamiętaj że jeszcze lipiec!

Ja gorzej się boję, że powie, że Ty nie umiesz się dzieckiem zajmować i mamusia zajmie się lepiej. I zabierze dziecko..
Może nie powinnam tego pisać, ale niestety znam takie sytuacje.. I nie jedną..

Moja siostra miała tak, że jak kłóciła się ze swoim ex to żaliła się mi i rodzicom i mówiła co on wyprawia wiec wiadomo szlag nas trafiał. Ale za dwa dni się godzili i opowiadała co on jej tam nie kupił lub jaki jest cudowny a wtedy wszyscy ją sprowadziliśmy na ziemie. A ona się wkurzała, bo ona przecież go kocha i to, że się żaliła to było w emocjach a ogólnie ma z nim cudownie bo przecież on ją kocha i dba o nią a te kłótnie o niczym nie świadczą....
Na szczęście ją zostawił bo inaczej by trwała w tym związku bo głucha na rady.

Moja siostra miała tak, że jak kłóciła się ze swoim ex to żaliła się mi i rodzicom i mówiła co on wyprawia wiec wiadomo szlag nas trafiał. Ale za dwa dni się godzili i opowiadała co on jej tam nie kupił lub jaki jest cudowny a wtedy wszyscy ją sprowadziliśmy na ziemie. A ona się wkurzała, bo ona przecież go kocha i to, że się żaliła to było w emocjach a ogólnie ma z nim cudownie bo przecież on ją kocha i dba o nią a te kłótnie o niczym nie świadczą....

Głupio to pisać.. Ale miała dużo szczęścia, że ją zostawił

reklama

Moje dwie siostry są w takich związkach. Już nieraz dostały , seks kiedy pan każe , wydzielanie kasy , docinki nt wyglądu , ze ich matki to a tamto , ze obiad nie taki , ciagle zle, zero pomocy a jak pan się zdenerwuje to musi wypić na relaks ... Teraz jedna przyjechała z chłopem i z dziećmi i jaka zadowolona z niego nagle. Jak cudownie im ze sobą ...

Do góry