reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ech szkoda mi tego mojego Bartka. Z jednej strony chce się bawić z dziećmi z drugiej jest zbyt asertywny i pyskaty i wiecznie coś... ja jestem stara to rozumiem on jeszcze nie... mimo mouch tłumaczeń..

Ale to dobrze ze nie jest takim popychadłem. Ze nie zgadza się na wszystko i umie odpysknac. Wiadomo ze inne dzieci lubią jak ktoś ich słucha , jak mogą kimś rządzić,dowodzić ... a nie kazde sobie na to pozwala. I dobrze.

Mi ta położna (ta u gina) mówiła że na wizycie następnej mi pobierze lekarz wymaz na GBS, to będzie w 35 tc

No tylko mnie kwestie zdrowotne... Ale w sumie rozwarcie tylko od dołu narazie u góry wszystko zamknięte i trzyma to może by co spróbował. Zapytam lekarza bo ja bezpośrednia bardzo :)
A mój mi sam ostatnio powiedział że mogę i to do woli :D
Tylko że mi się zbyt już nie chce no ale daje mojemu aby jeszcze poszalalam z wtryskami:D:D:D

Ale to dobrze ze nie jest takim popychadłem. Ze nie zgadza się na wszystko i umie odpysknac. Wiadomo ze inne dzieci lubią jak ktoś ich słucha , jak mogą kimś rządzić,dowodzić ... a nie kazde sobie na to pozwala. I dobrze.
Ja to wiem. Ty to wiesz. Jemu tłumaczę...
On mi że Kacpra wszyscy lubią... tyle że Kacper to się po 1. nie przejmuje. po2. jest taki naiwny po 3 raczej niekonfliktowy i daje sie robic w konia

reklama
Dobrze że jutro mam ginekologa niech mi powie skąd te zielone upławy o tej samej godzinie mi się biorą. I to jeden i na dobę spokój. W ogóle kuje mnie podbrzusze i ci..a. Nie że cały czas... brzuch boli i mam dość. Zwariuję lub szlag mnie trafi...
Ja miałam 2 razy takie pojedyncze lekko zielone kleksy w dni kiedy przez długi czas pijam za mało wody, a potem po takiej dłuższej przerwie wreszcie korzystałam z toalety. Ale zawsze tylko jeden kleksik, a potem sytuacja wraca do normy. Teraz jak tak opisałaś to wygląda mi to na to samo.

Do góry