Dzikie densy i drinki sodowe...Od pon do piątku spoks. Mam na czym przenocować Was. A wieczorami dzikie densy ...
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ech szkoda mi tego mojego Bartka. Z jednej strony chce się bawić z dziećmi z drugiej jest zbyt asertywny i pyskaty i wiecznie coś... ja jestem stara to rozumiem on jeszcze nie... mimo mouch tłumaczeń..
Ale to dobrze ze nie jest takim popychadłem. Ze nie zgadza się na wszystko i umie odpysknac. Wiadomo ze inne dzieci lubią jak ktoś ich słucha , jak mogą kimś rządzić,dowodzić ... a nie kazde sobie na to pozwala. I dobrze.
D
Deleted member 181710
Gość
Mi ta położna (ta u gina) mówiła że na wizycie następnej mi pobierze lekarz wymaz na GBS, to będzie w 35 tc
kasiaczek89pl
Dzikie densy i drinki sodowe...
Ale walniemy jakieś parasolki w ładne kieliszki i będzie elegancko.
18grudzien
A mój mi sam ostatnio powiedział że mogę i to do woliNo tylko mnie kwestie zdrowotne... Ale w sumie rozwarcie tylko od dołu narazie u góry wszystko zamknięte i trzyma to może by co spróbował. Zapytam lekarza bo ja bezpośrednia bardzo
Tylko że mi się zbyt już nie chce no ale daje mojemu aby jeszcze poszalalam z wtryskami
kasiaczek89pl
Mi ta położna (ta u gina) mówiła że na wizycie następnej mi pobierze lekarz wymaz na GBS, to będzie w 35 tc
Mi mówił ze ostatni dzwonek i obym zdążyła odebrać koło piątku powinien być. Ale chyba nie jest aż tak spieszno jak mówił
Ja to wiem. Ty to wiesz. Jemu tłumaczę...Ale to dobrze ze nie jest takim popychadłem. Ze nie zgadza się na wszystko i umie odpysknac. Wiadomo ze inne dzieci lubią jak ktoś ich słucha , jak mogą kimś rządzić,dowodzić ... a nie kazde sobie na to pozwala. I dobrze.
On mi że Kacpra wszyscy lubią... tyle że Kacper to się po 1. nie przejmuje. po2. jest taki naiwny po 3 raczej niekonfliktowy i daje sie robic w konia
kasiaczek89pl
A mój mi sam ostatnio powiedział że mogę i to do woli
Tylko że mi się zbyt już nie chce no ale daje mojemu aby jeszcze poszalalam z wtryskami
U mnie była ta kicha z szyjka i skurczami i wogole wiec dałam se spokój. Ale sterydy poszły zaraz wchodzimy w 35 tydz młody 2,5 kg to może po 36 popróbujemy.
Cukrowe brzegi i owocki do dekoracji :-)Ale walniemy jakieś parasolki w ładne kieliszki i będzie elegancko.
reklama
RooibosGirl
Ja miałam 2 razy takie pojedyncze lekko zielone kleksy w dni kiedy przez długi czas pijam za mało wody, a potem po takiej dłuższej przerwie wreszcie korzystałam z toalety. Ale zawsze tylko jeden kleksik, a potem sytuacja wraca do normy. Teraz jak tak opisałaś to wygląda mi to na to samo.Dobrze że jutro mam ginekologa niech mi powie skąd te zielone upławy o tej samej godzinie mi się biorą. I to jeden i na dobę spokój. W ogóle kuje mnie podbrzusze i ci..a. Nie że cały czas... brzuch boli i mam dość. Zwariuję lub szlag mnie trafi...