reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ech szkoda mi tego mojego Bartka. Z jednej strony chce się bawić z dziećmi z drugiej jest zbyt asertywny i pyskaty i wiecznie coś... ja jestem stara to rozumiem on jeszcze nie... mimo mouch tłumaczeń..

Ale to dobrze ze nie jest takim popychadłem. Ze nie zgadza się na wszystko i umie odpysknac. Wiadomo ze inne dzieci lubią jak ktoś ich słucha , jak mogą kimś rządzić,dowodzić ... a nie kazde sobie na to pozwala. I dobrze.

Mi ta położna (ta u gina) mówiła że na wizycie następnej mi pobierze lekarz wymaz na GBS, to będzie w 35 tc

No tylko mnie kwestie zdrowotne... Ale w sumie rozwarcie tylko od dołu narazie u góry wszystko zamknięte i trzyma to może by co spróbował. Zapytam lekarza bo ja bezpośrednia bardzo :)
A mój mi sam ostatnio powiedział że mogę i to do woli :D
Tylko że mi się zbyt już nie chce no ale daje mojemu aby jeszcze poszalalam z wtryskami:D:D:D

Ale to dobrze ze nie jest takim popychadłem. Ze nie zgadza się na wszystko i umie odpysknac. Wiadomo ze inne dzieci lubią jak ktoś ich słucha , jak mogą kimś rządzić,dowodzić ... a nie kazde sobie na to pozwala. I dobrze.
Ja to wiem. Ty to wiesz. Jemu tłumaczę...
On mi że Kacpra wszyscy lubią... tyle że Kacper to się po 1. nie przejmuje. po2. jest taki naiwny po 3 raczej niekonfliktowy i daje sie robic w konia

reklama
Dobrze że jutro mam ginekologa niech mi powie skąd te zielone upławy o tej samej godzinie mi się biorą. I to jeden i na dobę spokój. W ogóle kuje mnie podbrzusze i ci..a. Nie że cały czas... brzuch boli i mam dość. Zwariuję lub szlag mnie trafi...
Ja miałam 2 razy takie pojedyncze lekko zielone kleksy w dni kiedy przez długi czas pijam za mało wody, a potem po takiej dłuższej przerwie wreszcie korzystałam z toalety. Ale zawsze tylko jeden kleksik, a potem sytuacja wraca do normy. Teraz jak tak opisałaś to wygląda mi to na to samo.

Do góry