reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Co do infekcji to jeden będzie ciagle wciskał choć nie ma , a drugi ewidentnych oznak nie zauważy. Przeszłam z kilkoma lekarzami to. Dopiero zrobiłam wymazy i wiedziałam. Tak samo jak ciagle brałam na grzyba którego nie miałam jak się okazało tylko podrażnienie. Niech Ci wypisze skierowania bo kurde co to za polityka żebyś chcąc się dowiedzieć cokolwiek musiała płacić. A i jak powiesz ze mniej się rusza to może Ci da na usg.
Albo skomentuje ze ma mniej miejsca to i mniej się rusza... dobra nie ma co... boli mnie wszystko od cycków po ci..e. Nawet do wc nie chce mi się łazić...

reklama
...
Paciorkowca miałam w pierwszej ciąży. Ale nie miałam fizycznych objawów żadnych.
W drugiej nie miałam. Wiem że to lubi wracać i póki młody inside to nic mu nie grozi. Dostanę dowcipne leki i tam takie podczas porodu później... teraz mi nie pobierał chyba jutro na to czas...

W każdym razie jakby to jakakolwiek infekcja się rozkręcała to teraz trzeba wyleczyć żeby nie było porodu za wcześnie a głównie dlatego ze po porodzie kiedy masz infekcje pochwy możesz mieć zapalenie mięśnia macicy bo to będzie mogło dotrzeć do środka. Dokładając połóg to na gorączce antybiotyku i czyszczeniu może się skończy. Wiec lepiej mieć jasna sytuacje w pipce.

@GoJ moje okolice jutro najgoretsze :/ nie wiem jak to przezyje, chyba pojade gdzies do cetrum handlowego zeby siedziec w klimie :p
IMG_7033.JPG

Załączniki

• IMG_7033.JPG
    IMG_7033.JPG
    268 KB · Wyświetleń: 273
W każdym razie jakby to jakakolwiek infekcja się rozkręcała to teraz trzeba wyleczyć żeby nie było porodu za wcześnie a głównie dlatego ze po porodzie kiedy masz infekcje pochwy możesz mieć zapalenie mięśnia macicy bo to będzie mogło dotrzeć do środka. Dokładając połóg to na gorączce antybiotyku i czyszczeniu może się skończy. Wiec lepiej mieć jasna sytuacje w pipce.
No oczywiście! Dlatego ma dupek sprawdzić wszystko. Niech i powącha tę c..pę.

No oczywiście! Dlatego ma dupek sprawdzić wszystko. Niech i powącha tę c..pę.

Teściowa mi opowiadała ze była raz w szpitalu i był gin co kazał wkładki zakładać przed wizyta i potem je wąchał i tak poznawał infekcje ... mój tez kiedyś łapę powąchał jak wyjął. I oglądał pod lampa śluz. Może i śmieszne czy obleśne ale widocznie skuteczne.

Ech szkoda mi tego mojego Bartka. Z jednej strony chce się bawić z dziećmi z drugiej jest zbyt asertywny i pyskaty i wiecznie coś... ja jestem stara to rozumiem on jeszcze nie... mimo mouch tłumaczeń..

reklama
Do góry