Albo skomentuje ze ma mniej miejsca to i mniej się rusza... dobra nie ma co... boli mnie wszystko od cycków po ci..e. Nawet do wc nie chce mi się łazić...Co do infekcji to jeden będzie ciagle wciskał choć nie ma , a drugi ewidentnych oznak nie zauważy. Przeszłam z kilkoma lekarzami to. Dopiero zrobiłam wymazy i wiedziałam. Tak samo jak ciagle brałam na grzyba którego nie miałam jak się okazało tylko podrażnienie. Niech Ci wypisze skierowania bo kurde co to za polityka żebyś chcąc się dowiedzieć cokolwiek musiała płacić. A i jak powiesz ze mniej się rusza to może Ci da na usg.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
...
Paciorkowca miałam w pierwszej ciąży. Ale nie miałam fizycznych objawów żadnych.
W drugiej nie miałam. Wiem że to lubi wracać i póki młody inside to nic mu nie grozi. Dostanę dowcipne leki i tam takie podczas porodu później... teraz mi nie pobierał chyba jutro na to czas...
W każdym razie jakby to jakakolwiek infekcja się rozkręcała to teraz trzeba wyleczyć żeby nie było porodu za wcześnie a głównie dlatego ze po porodzie kiedy masz infekcje pochwy możesz mieć zapalenie mięśnia macicy bo to będzie mogło dotrzeć do środka. Dokładając połóg to na gorączce antybiotyku i czyszczeniu może się skończy. Wiec lepiej mieć jasna sytuacje w pipce.
kasiaczek89pl
Albo skomentuje ze ma mniej miejsca to i mniej się rusza... dobra nie ma co... boli mnie wszystko od cycków po ci..e. Nawet do wc nie chce mi się łazić...
Rozumiem Cię. Może akurat Ci się uda dogadać z nim. Będę za to trzymać kciuki !!!
No oczywiście! Dlatego ma dupek sprawdzić wszystko. Niech i powącha tę c..pę.W każdym razie jakby to jakakolwiek infekcja się rozkręcała to teraz trzeba wyleczyć żeby nie było porodu za wcześnie a głównie dlatego ze po porodzie kiedy masz infekcje pochwy możesz mieć zapalenie mięśnia macicy bo to będzie mogło dotrzeć do środka. Dokładając połóg to na gorączce antybiotyku i czyszczeniu może się skończy. Wiec lepiej mieć jasna sytuacje w pipce.
kasiaczek89pl
@GoJ moje okolice jutro najgoretsze :/ nie wiem jak to przezyje, chyba pojade gdzies do cetrum handlowego zeby siedziec w klimie
Zobacz załącznik 883089
Zapraszam do mnie, mam w domu. Ale nie włączam za często bo szumi i szkoda mnie na prąd piniedzy ...
To ja się do ciebie wprowadzę...Zapraszam do mnie, mam w domu. Ale nie włączam za często bo szumi i szkoda mnie na prąd piniedzy ...
kasiaczek89pl
No oczywiście! Dlatego ma dupek sprawdzić wszystko. Niech i powącha tę c..pę.
Teściowa mi opowiadała ze była raz w szpitalu i był gin co kazał wkładki zakładać przed wizyta i potem je wąchał i tak poznawał infekcje ... mój tez kiedyś łapę powąchał jak wyjął. I oglądał pod lampa śluz. Może i śmieszne czy obleśne ale widocznie skuteczne.
reklama
kasiaczek89pl
To ja się do ciebie wprowadzę...
Od pon do piątku spoks. Mam na czym przenocować Was. A wieczorami dzikie densy ...