reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja to wiem. Ty to wiesz. Jemu tłumaczę...
On mi że Kacpra wszyscy lubią... tyle że Kacper to się po 1. nie przejmuje. po2. jest taki naiwny po 3 raczej niekonfliktowy i daje sie robic w konia

No właśnie ... to tak jak u mnie. Młodsze się dogada z każdym bo ma wyrąbane na wszystko a starsza wiecznie wyje ze nikt jej nie lubi bo ma za dużo własnego zdania

reklama
Ja miałam 2 razy takie pojedyncze lekko zielone kleksy w dni kiedy przez długi czas pijam za mało wody, a potem po takiej dłuższej przerwie wreszcie korzystałam z toalety. Ale zawsze tylko jeden kleksik, a potem sytuacja wraca do normy. Teraz jak tak opisałaś to wygląda mi to na to samo.
Kurde a ja od wczoraj dużo staram się pić nawet jezyk mi się ogarnął...

Ok
Stoi
Materac jest tak zajebiście wygodny że mam łzy w oczach myśląc o komforcie snu......

Ale czas realizacji przez małża i jego ojca.....
Eh...sama trzy łóżka bym skręciła.no ale cóż....
Zobacz załącznik 883064
Haha, wiadomo, że faceci na wszystko mają czas ;)

Niech się kończy ten dzień... ta ciąża też... wiecznie coś... jutro módlcie się za mojego ginekologa bo zabiję ch..ja. Ma mi powiedzieć czemu cierpię i skąd te za..ne upławy! Nie wyjdę od niego póki mi nie pomoże...
A jak, domagaj się porządnej opieki!! Co on sobie wyobraża.. o_O

Cytat pogodynki.
Jutro na mazowszu burze będzie jak w saunie. Temp. w cieniu 32°C
U nas w zachodniopomorskim jutro upał i ani kropli deszczu :(

Ja się zastanawiam z jakiej paki mi crp wyszło podwyższone. Niby norma 5 ja miałam 5,7 ale zawsze miałam sporo poniżej normy. Wogole morfologia to wszystko niżej lub za wysoko miałam.
Może to od tej nerki?

reklama
Haha, wiadomo, że faceci na wszystko mają czas ;)

A jak, domagaj się porządnej opieki!! Co on sobie wyobraża.. o_O

U nas w zachodniopomorskim jutro upał i ani kropli deszczu :(

Może to od tej nerki?

A może. Ale w moczu było w ten sam dzień wszystko ok... niewiele co podwyższone wiec nie przeżywam tylko ciekawość. Cała ciąże poniżej było nawet jak faktycznie byłam chora :)

Do góry