reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja przez to że od samego początku ciąży brzuch mnie boli, teraz te nerki to już nawet nie wiem czy mam skurcze.. i jak to wygląda...

Ja tez byłam u położnej pytać. Na ktg i u dwóch gin. Na ktg nie złapało mnie akurat ale położna dużo wyjaśniła. Moja trzecie ciąża a ja nie wiedziałam jak skurcze wyglądają

reklama
Tak naprawdę denerwuje mnie to że martwię się o Mikołaja. Żeby jakaś bakteria czy nie daj Bóg niedotlenienie czy coś żeby urodził się zdrowy i mnie żeby szlag nie trafił... bo ja muszę dzieci wychować.. dobra chyba walnę drugi kubek melisy bo coś mam czarne myśli...

Walnij se. A dla spokojności niech Ci zleci badania, bo te zielone upławy to nie są normalne. Szkoda ze nie robi usg częściej byłabyś spokojniejsza. Ja po tym z przepływami sporo się uspokoiłam.

Walnij se. A dla spokojności niech Ci zleci badania, bo te zielone upławy to nie są normalne. Szkoda ze nie robi usg częściej byłabyś spokojniejsza. Ja po tym z przepływami sporo się uspokoiłam.
Teraz jak się podcieram to papier żółty... bez upławów i zastanawiam się nad wczorajszą wizytą na IP czy ten przystojniak k...a ślepy czy to początek infekcji stąd nie było jeszcze oznak?

I jeszcze cyc mnie kuje... nosz k... CO JESZCZE MOŻEMY DLA CIEBIE ZROBIĆ...

Goska a Tobie pobierał ten gbs ? Ty miałaś tego paciorkowca w poprzedniej ciąży ? Może to znów to i takie objawy daje. Tak czy inaczej jeżeli Twój lekarz oleje zielone upławy to jest tępym bucem...

Goska a Tobie pobierał ten gbs ? Ty miałaś tego paciorkowca w poprzedniej ciąży ? Może to znów to i takie objawy daje. Tak czy inaczej jeżeli Twój lekarz oleje zielone upławy to jest tępym bucem...
...
Paciorkowca miałam w pierwszej ciąży. Ale nie miałam fizycznych objawów żadnych.
W drugiej nie miałam. Wiem że to lubi wracać i póki młody inside to nic mu nie grozi. Dostanę dowcipne leki i tam takie podczas porodu później... teraz mi nie pobierał chyba jutro na to czas...

Też bym chciała takie zaj..ste USG. Bo to co miałam ostatnio to kpina.

No mój na NFZ to robi takie ze śmiech na sali. No chłopak. No wiem. No waga. No fajnie. No z usg wynika ze termin wcześniej. No jak zwykle. Minuta albo i pół i gotowe. Także odzalowalam kasę na prywatne na wypas sprzecie. Zal mi było ale kurde inaczej bym zeswirowala a tak to wiem ze jakbym teraz nawet urodziła to raczej sobie da rady. Jakbym miała chłopa w domu to bym mniej panikowała a tak to sama z dziećmi ...

Teraz jak się podcieram to papier żółty... bez upławów i zastanawiam się nad wczorajszą wizytą na IP czy ten przystojniak k...a ślepy czy to początek infekcji stąd nie było jeszcze oznak?

Co do infekcji to jeden będzie ciagle wciskał choć nie ma , a drugi ewidentnych oznak nie zauważy. Przeszłam z kilkoma lekarzami to. Dopiero zrobiłam wymazy i wiedziałam. Tak samo jak ciagle brałam na grzyba którego nie miałam jak się okazało tylko podrażnienie. Niech Ci wypisze skierowania bo kurde co to za polityka żebyś chcąc się dowiedzieć cokolwiek musiała płacić. A i jak powiesz ze mniej się rusza to może Ci da na usg.

reklama
No mój na NFZ to robi takie ze śmiech na sali. No chłopak. No wiem. No waga. No fajnie. No z usg wynika ze termin wcześniej. No jak zwykle. Minuta albo i pół i gotowe. Także odzalowalam kasę na prywatne na wypas sprzecie. Zal mi było ale kurde inaczej bym zeswirowala a tak to wiem ze jakbym teraz nawet urodziła to raczej sobie da rady. Jakbym miała chłopa w domu to bym mniej panikowała a tak to sama z dziećmi ...
Ta pinda robiła 3 obowiązkowe. Może na opisie coś tam więcej jest nie wiem nie widziałam. Usłyszałam: brzuch pełny. Nerki pełne. Serce cztery komory pozamykane. I że główkowo. Dopytałam o płeć to odpowiedziała. I generalnie nic więcej. Może 10 minut cała wizyta z położeniem się na kozetce i wytarciem brzucha.

Do góry