Ja pisałam kiedyś. W pierwszej ciąży gin mi mówił między 30 a 36 lepiej nie penetrować bo tam już wszystko nabrzmiałe można sobie poocierać a jeszcze pęknie naczynko to paranoja bo krew i bezsensu a po 36 hulaj dusza piekła nie ma. Ale co kto lubi. No i może w sumie...Tzn ten posiew to na paciorkowca. Wiec jedynie to pokazuje i tym by nas musiał nasz pan zarazić. Raczej nie słyszałam żeby tylko z tego względu zabraniali.
reklama
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Czuje się taka niewinna, bo od razu pomyślałam o alkoholu [emoji23]Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!
W Twoim przypadku to już bym tak powoli to wdrażała, bo w sumie lada dzień ciąża teoretycznie donoszona, prawda?
Kurcze... W sumie ciężko mi powiedzieć coś dokładniej, bo nawet do głowy mi nie przyszło, żeby się nad tym zastanowić. A to poważna kwestia!
Mama7
Hehe mój to na lody nie będzie mógł patrzeć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie... niemożliwe.. A to się potrafi znudzić??? Hehe.. ja zawsze lubię.. kokosowe, kawowe i czekoladowe..
Oby.. bo nie lubię nie czuć jak mi neurony nie śmigają w czaszce...Przejdzie Ci po ciąży.
kasiaczek89pl
Ja pisałam kiedyś. W pierwszej ciąży gin mi mówił między 30 a 36 lepiej nie penetrować bo tam już wszystko nabrzmiałe można sobie poocierać a jeszcze pęknie naczynko to paranoja bo krew i bezsensu a po 36 hulaj dusza piekła nie ma. Ale co kto lubi. No i może w sumie...
Nawet jak się rozwarcie robi ? Jak myślisz ? Bo w sumie do 36 niedługo , może by co potem zgrzeszył
D
Deleted member 180961
Gość
To lepiej szukaj nr na taxi , kasa w torbę ... albo ktoś pewny i dostępny ze znajomych.
W razie czego rodzice, bo mieszkaja 2 ulice dalej, ale jesli serio nawalilby w takim momencie i nie dosc, ze by mnie nie zawiozl to jeszcze by go ze mna nie bylo przy porodzie to po urodzeniu czekalyby na niego papiery rozwodowe. Nie wybaczylabym mu tego [emoji33]
kasiaczek89pl
Nie... niemożliwe.. A to się potrafi znudzić??? Hehe.. ja zawsze lubię.. kokosowe, kawowe i czekoladowe..
Jak to mówią co za dużo to niezdrowo
Mama7
Nawet jak się rozwarcie robi ? Jak myślisz ? Bo w sumie do 36 niedługo , może by co potem zgrzeszył
Potem nie będzie.. to warto przemysleć
kasiaczek89pl
Oby.. bo nie lubię nie czuć jak mi neurony nie śmigają w czaszce...
Ja dziś dwa razy na zakupy bez karty pojechałam. [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Wiesz co nie sądzę i nie słyszałam nigdy żeby rozwarcie czy skracająca się szyjka były przeciwwskazaniem... sama penetracja podobno nie przyspiesza porodu jedynie sperma i zawarta w niej oksytocyna ale... też podobno to by tej spermy z pół litra jednorazowo musiało być żeby miała wpływ...Nawet jak się rozwarcie robi ? Jak myślisz ? Bo w sumie do 36 niedługo , może by co potem zgrzeszył