reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie... chłopu jak się chce to nic nie przeszkadza jara go wszystko... oni serio widzą jak główka o główkę wali...

Boi się o dzieciaka. Mojego w ciąży kręcę czy bez tak samo. I większość facetów tez tak ma. A zreszta jak ma dłuższa abstynencje to choćbyśmy sloniami byli to i tak by chcieli ... tylko serio są tacy co się boja @Olka.fasolka

reklama
Dziewczyny, mam pełno ubranek dla dzidzi i muszę w końcu to zacząć prać, i od razu sprawdzić co ja tam mam, bo przez to moje zdrowie to nawet nie zaglądałam do worków z ubrankami które dostałam. .. tylko wiem że jest tego duzo.. a muszę w końcu to ogarnąć... I moje pytanie w jakiej temperaturze to prać bo nie chce zniszczyć tych malutkich ubranek .. kupiłam przez neta lovela proszki płyny itd..

Dziewczyny, mam pełno ubranek dla dzidzi i muszę w końcu to zacząć prać, i od razu sprawdzić co ja tam mam, bo przez to moje zdrowie to nawet nie zaglądałam do worków z ubrankami które dostałam. .. tylko wiem że jest tego duzo.. a muszę w końcu to ogarnąć... I moje pytanie w jakiej temperaturze to prać bo nie chce zniszczyć tych malutkich ubranek .. kupiłam przez neta lovela proszki płyny itd..
Ja piorę biale na 60. Kolorowe na 40. Możesz też na metki popatrzeć.

Tak dla higieny to by z 60st pasowało. Zwłaszcza jeżeli to dostane ciuszki. Jak nie maja aplikacji itd to raczej im nic nie będzie.

reklama
Do góry