Aaaaaaa!!! Jaki nie ogar ze mnie... ale się uśmiałam...Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!
Mój ma od jakiegoś czasu za karę że był niegrzeczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaa!!! Jaki nie ogar ze mnie... ale się uśmiałam...Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!
A z powodu jakiego niby??
A serio
To mój ma od początku ciąży... Bo mi się nie chce
W ramach dnia dobroci ma hm..lody
Plus jest taki że jakiś czas temu jak dostał prawdziwego hm cukieraska to tak szybko skończył....he he he
Ależ wredna małpa....
Nieeeee... nie uwierzę..
Ja to totalnie zdebilniałam w tej ciąży... a pamięć odkąd wyszłam za mąż mam do d..py bo muszę pamiętać za dwoje a mąż jak miał 4 lata stwierdził że ma "śkleloźę" i mu to w smak...W ogóle normalnie ja mam taka chora pamięć.
Nawet szefowa się mnie bała bo pamiętałam wszystko, co do dnia i tego jak była ubrana itp.
Ale zdarza mi się zapomnieć takie proste sprawy. Np zabrać psa jak idę z nim na spacer
Mi lekarz mówił, że po 35 tyg jak zrobi się ten posiew to dobrze już się wstrzymać, żeby żadnej infekcji nie przyplątać.
Ale w sumie to jakiś jeden, inni nic nie mówili to nie wiem czy miał racje
Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!
Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!
Haha ja od razu pomyslalam o alkoholu i mysle sobie: ale mam pato zwiazek, ze to mi przyszlo na mysl a nie seks
Moj sam powiedzial kilka dni temu, ze od 1 sierpnia juz zero, ale nie ufam mu pod tym wzgledem, bo jest miekka fujara i zawsze sie zlamie.
Z reszta nawet ostatnio sie zarlismy, bo wychodzil z domu i mowil ze nie bedzie pil, a jak wrocil to poczulam alkohol i jego tlumaczenie: 2 PIWKA TO NIE PICIE.
Aha, czyli po 2 piwkach mnie zawiezie, bo to nie picie. Spoko.
Ja to totalnie zdebilniałam w tej ciąży... a pamięć odkąd wyszłam za mąż mam do d..py bo muszę pamiętać za dwoje a mąż jak miał 4 lata stwierdził że ma "śkleloźę" i mu to w smak...