reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Spokojnie, to tylko niewyspanie.
Będzie dobrze, kilka głębokich wdechow..

Ania, może umyj te stopy;);) taki żarcik z rana:

Olejku.. aż się sama popkakałam. To straszne. I ja odmowie w waszej sprawie modlitwe. Juz tu kiedys pisalam o sw ricie..polecam

Zaprowadziłam młodego do babci.. niestety tylko do 14 bo potem ten ortodonta..
Kawkę wypiłam z bułka słodką.

Mężowi nie podobał się pomysł z tym pokrowcem na materac;) niby się spieszył do pracy.. ale nie dałam wyboru. Juz się 1 część suszy, druga pierze..
Poniedziałek niby nie jest dobrym dniem na takie manewry, ale w sobotę szanowny m spał do 10 na tym łóżku, a potem na 12lekarz to się nie udało..

Ja już po 6 szklankach wody

Goj jak to pijesz kawę przed pobraniem krwi? No nie mogę.. przecież to badanie na czczo się robi? Z mlekiem i cukrem może jeszcze?

Wiciowamama pij więcej tej wody... teraz przy opałach to mega ważne..

Kto w tym tygodniu na wizytę czy usg?
Nie profanuje kawy jakimiś dodatkami i zdołuje Cię bardziej bo poza kawą zjadam kawałek suchej bułki. Tragedia co :-D
A tak serio po 1. w życiu nie dotarłabym żywa na badania bez tego. 2. powiedziałam kiedyś o tym w labie i mi powiedziały że sucha bułka i kawa czy herbata bez dodatków nie zakłamują wyników. Jedynie na glukoze bylam bez bułki.

reklama
Spokojnie, to tylko niewyspanie.
Będzie dobrze, kilka głębokich wdechow..

Ania, może umyj te stopy;);) taki żarcik z rana:

Olejku.. aż się sama popkakałam. To straszne. I ja odmowie w waszej sprawie modlitwe. Juz tu kiedys pisalam o sw ricie..polecam

Zaprowadziłam młodego do babci.. niestety tylko do 14 bo potem ten ortodonta..
Kawkę wypiłam z bułka słodką.

Mężowi nie podobał się pomysł z tym pokrowcem na materac;) niby się spieszył do pracy.. ale nie dałam wyboru. Juz się 1 część suszy, druga pierze..
Poniedziałek niby nie jest dobrym dniem na takie manewry, ale w sobotę szanowny m spał do 10 na tym łóżku, a potem na 12lekarz to się nie udało..

Ja już po 6 szklankach wody

Goj jak to pijesz kawę przed pobraniem krwi? No nie mogę.. przecież to badanie na czczo się robi? Z mlekiem i cukrem może jeszcze?

Wiciowamama pij więcej tej wody... teraz przy opałach to mega ważne..

Kto w tym tygodniu na wizytę czy usg?
A... ja jutro ale bez USG mam wizytę.

U nad burzą była w nocy, ale już wieczorem trochę powiało. Teraz też firanki trochę chodzą to lepiej niż wczoraj o tej porze..

Tak myślałam o tym rozwarciu i też nam wpisane z sobotniej wizyty nie 3cm ale długa.. ciekawe, bo poprzednie wpisy było 3 lub 4cm.. W czwartek usg to dopytam dokładnie.. a 2 tyg tez szybciej miną niż 4..

Goj miałam pisać wczoraj, ale już siły zabrakło. Facet cię badal? Bo dla takiego co tam, ze nie uczesana głowa , ale inne czesci ciała są do podziwiania:))) hihi

Narazie leżę i pisze, ale zaraz książeczka i relaksik.. W międzyczasie tylko pralkę będę obsługiwać..

Trzymajcie się dziewczyny..
Facet. Facet i to taki FAAACET mjooodziooo. Na poród to ja się i uczeszę wszędzie i mejkap normalnie :)

Nie profanuje kawy jakimiś dodatkami i zdołuje Cię bardziej bo poza kawą zjadam kawałek suchej bułki. Tragedia co :-D
A tak serio po 1. w życiu nie dotarłabym żywa na badania bez tego. 2. powiedziałam kiedyś o tym w labie i mi powiedziały że sucha bułka i kawa czy herbata bez dodatków nie zakłamują wyników. Jedynie na glukoze bylam bez bułki.

Dużo badan można robić po jedzeniu tylko im tak wygodniej żeby nie trzeba było każdego informować cZy może zjeść czy nie ... tak mi raz powiedziała w laboratorium.

IMG_0972.JPG
byłam wcześniej na spacerze

Załączniki

• IMG_0972.JPG
    IMG_0972.JPG
    630,9 KB · Wyświetleń: 215
reklama
Do góry