reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja osobiście mam już doświadczenie z dziećmi i jestem za tym lekkim ubieraniem latem najlepiej rampers lub body i nic więcej a ja stoję w ten skwar na giełdzie i co widzę w wózku niemowlę ubrane w śpiochy kocyk obok nóg i jeszcze ta wisząca pielucha Jezu i to nie jeden wózek taki miałam ochotę podejść do tej matki i jej przywalic ale opamiętalam się, a później ta się dziwi że dziecko płacze itp

reklama
IMG_0975.JPG
dobre i to. #Prowizorka #brzuchol #bylejakbylebylo basenik za 30 zł robi robotę. Od cienia mam narzute walnięta na daszek i mamy nasza mini strefę basenowa :)

Załączniki

• IMG_0975.JPG
    IMG_0975.JPG
    386,5 KB · Wyświetleń: 270
Ja osobiście mam już doświadczenie z dziećmi i jestem za tym lekkim ubieraniem latem najlepiej rampers lub body i nic więcej a ja stoję w ten skwar na giełdzie i co widzę w wózku niemowlę ubrane w śpiochy kocyk obok nóg i jeszcze ta wisząca pielucha Jezu i to nie jeden wózek taki miałam ochotę podejść do tej matki i jej przywalic ale opamiętalam się, a później ta się dziwi że dziecko płacze itp

Matka mi opowiadała ze we wrześniu jak ojciec wziął siostrę we wózku na spacer do reszty ferajny ( a byli nad rzeka wiec było ciepło napewno ) to ubrał ja i jeszcze nakrył poduszka żeby jej ciepło było [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no ja bym dziś pewnie młodego w samym pampsie miała...

A później dziecko ma potowki co za baba jak obgaduje do ciebie inna matkę to i ciebie do kogoś obgada, matka wie najlepiej co dla jej dziecka dobre mi osobiście te położone po porodzie wkurwiaja tylko kąty oglądają itp

No właśnie tak się zorientowałam ze ona tak robi wiec mam gdzieś taka przyjaźń. Albo krytykuje mnie ze młode maja obowiązki. To jej nie zapraszam żeby na cierpienie młodych niewolnic nie patrzyła :)

A później dziecko ma potowki co za baba jak obgaduje do ciebie inna matkę to i ciebie do kogoś obgada, matka wie najlepiej co dla jej dziecka dobre mi osobiście te położone po porodzie wkurwiaja tylko kąty oglądają itp
Toteż ja nie wdaje się w żadne dyskusje.
Uśmiecham się tylko albo mówię monosylabami :rolleyes2:
Na patronażu po.porodzie będzie 3 razy.
Pępek tylko ogląda wtedy i pyta się jak tam :laugh2:
A srak babooo jedna :laugh2:
Przy trzecim niczym mnie nie zaskoczy ani nie pouczy. Tym bardziej że ona nie jest na.bieżąco mam wrażenie z wymogami wszelkimi.

Tak samo sie nie "chwalę" moimi metodami przed teściową, mamą czy tam kim innym.
Bo po co.
Chcesz dzieciaka pobawić to pobaw.
Jakoś 7 lat przy życiu utrzymuje starszych więc jest szansa że i Ula się uchowa :-D

U nas po obiedzie.
Za mycie garów się nie biorę nawet.
Odsapnę chwilkę i idziemy na dwór.
Arbuza mam takiego działkowego. Ekologiczny Hihihi :-p
Przekroiłam na pół i wpakowałam do lodówki. Będzie dziś zamiast kawy :tak:

Tak samo sie nie "chwalę" moimi metodami przed teściową, mamą czy tam kim innym.
Bo po co.
Chcesz dzieciaka pobawić to pobaw.
Jakoś 7 lat przy życiu utrzymuje starszych więc jest szansa że i Ula się uchowa :-D

[emoji106]trzeba kupić body z napisem „moja mama nie potrzebuje Twoich Rad” raczej nikt się nie odważy :) ja myśle ze jak któraś potrzebuje rady to zapyta a takie dogadywanie : ja to tak , a dawniej to tak było itd ...jest bez sensu wogole.

reklama
No dobre o to ja w środę jadę do mamy tam będę miec z synem raj

Mam większy ale szkoda mi wody do niego. Nie wiadomo jak długo się uda pogoda, a zanim go rozłożę i wogole to się umecze a tu w sam raz młode we dwie sobie siądą. U teściów i u mamy są inne dzieci a my jakoś nie bardzo za względów higienicznych mamy ochotę tam się pluskać bo maja zwyczajnie brudna i ohydna wodę. No tak Ty u mamy masz wypasik:)

Do góry