reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kukurydzę, czy pierogi? Bo czop to na pewno
Nie jestem pewna bo tez miałam akcje już z dwa tyg temu. Kukurydze mam.
tola_tola
Ja do marek mam rzut beretem. No dobrze w takim razie witam sąsiadkęZa Ikea, prawie marki ale wole patrzeć, że to prawie targowek
Mama7
Chyba spokojnym dzieckiem to nie byłaś, bynajmn8ej po tym zdjęciu nie widać
D
Deleted member 181710
Gość
U mnie wiatraki chodzą.
Jeden mam przy lampie, pod sufitem i on nam dupe ratuje tak na codzień. A dodatkowo jak jest już nieznośnie to mam drugi,.mały.
Aktualnie postawiłam sobie na łóżku w sypialni i mnie chłodzi od kostek do cyca
Wstawiłam wodę na obiad.
Będą pyzy z mięsem dla chłopców a dla mnie pierogi ruskie.
Zostały mi z ostatnich obiadów i zamroziłam. W sam raz na dziś żeby nic nie musieć robić
Jeden mam przy lampie, pod sufitem i on nam dupe ratuje tak na codzień. A dodatkowo jak jest już nieznośnie to mam drugi,.mały.
Aktualnie postawiłam sobie na łóżku w sypialni i mnie chłodzi od kostek do cyca
Wstawiłam wodę na obiad.
Będą pyzy z mięsem dla chłopców a dla mnie pierogi ruskie.
Zostały mi z ostatnich obiadów i zamroziłam. W sam raz na dziś żeby nic nie musieć robić
kasiaczek89pl
A ja zrobiłam obiad, polędwiczki z indyka. Patrzę co to takie białe? Przypomniało mi się że ja to tylko pokroilam i wstawiam do piekarnika. Bez żadnych przypraw. Zadowolona Masterchef
Przyprawilam po fakcie, może trochę przejdzie zanim malz. zje
Będzie
D
Deleted member 181710
Gość
A apropos położnej to dziś mnie dodatkowo uraczyła opowiastką, że niedawno była na patronażu u takiej jednej mamy.
No i powiedzmy że wyszła w poniedziałek A ona we wtorek czy środę tam była i co?
Dziecko było w tym upale na dworze, w wózku, wbodziaku tylko i bez czapki.
No.zgroza
I się mnie pyta "no wyobraża sobie Pani?"
A ja sobie myślę że jasne że sobie wyobrażam. Drugi syn urodzony 27 sierpnia, 29 byłam z nim w domu już a 30 na.dworze też bez czapki bo ciepło było.
No ludzie.
Sama niech czapkę założy w te gorączki.
No i powiedzmy że wyszła w poniedziałek A ona we wtorek czy środę tam była i co?
No.zgroza
A ja sobie myślę że jasne że sobie wyobrażam. Drugi syn urodzony 27 sierpnia, 29 byłam z nim w domu już a 30 na.dworze też bez czapki bo ciepło było.
No ludzie.
kasiaczek89pl
A apropos położnej to dziś mnie dodatkowo uraczyła opowiastką, że niedawno była na patronażu u takiej jednej mamy.
No.zgroza
No ludzie.
Moja koleżanka identycznie obrobila inna laske ze wsi do mnie. A ja do niej właśnie tam. Sama se czapkę załóż jak upał zerowiatru
D
Deleted member 178444
Gość
Polskie dziecko za granicą poznasz po czapeczce w taka pogodę, to nawet pielucha to o jedną warstwę za duzo [emoji14] mam nadzieję, że mina te upały, zanim młody wyjdzie, bo będę go chyba cała dobę w wodzie trzymać. Bez czapki, o zgrozo. Wolajcie mops [emoji23]A apropos położnej to dziś mnie dodatkowo uraczyła opowiastką, że niedawno była na patronażu u takiej jednej mamy.
No.zgroza
No ludzie.
reklama
18grudzien
Żyje ledwo ale włosy zrobione!!! Przyjechałam powiesiłam pranie pozaslanialam okna, mamy zimny kompot, arbuza, winogrona i lody, lezymy w ciemnym pokoju z dziećmi i nic nie robię dosłownie