Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po lewej!Znalazłam ostatnio takie coś.. zgadnijcie która ja?
Zobacz załącznik 882875
Możliwe, czop może zacząć odchodzić na długo przed porodem więc się nie martw. To nie wody Obserwuj czy się nie będzie coś działo. Może też to jakieś upławy... Teraz sporo tego.Chyba mi kawałeczek czopa odszedł?? Takie dziwne coś właśnie jak meduza. Ale bez żadnej krwi...
Moja torba w rozsypce. Wrzuciłam tam tylko klapki i koszule.Ja też im bliżej tym coraz częściej myślę czy wszystko mam , czy aby na pewno jestem przygotowana . Torbę mam już prawie spakowaną, kilku kosmetyków mi tylko brakuje .
Znalazłam ostatnio takie coś.. zgadnijcie która ja?
Zobacz załącznik 882875
To ja się wyłamie i powiem Po PrawejZnalazłam ostatnio takie coś.. zgadnijcie która ja?
Zobacz załącznik 882875
Czop to może i odejść na tydzień przed lub półtora.Po lewej jakie ładne spodenki mieliście :=
Uplawow mam mało i takie inne, a to normalnie takie galaretowate. Zrobiłam zdjęcie, zapytam tej położonej. Ale normalnie aż mi się wymiotować chce
Z tym że czop moze odchodzić nawet kilka tygodni przed porodem,nie?
Tez obstawiam że po lewej
Chyba mi kawałeczek czopa odszedł?? Takie dziwne coś właśnie jak meduza. Ale bez żadnej krwi...
Klasycznie ruskie U mnie do pierogów robimy skwarki z boczku albo słoniny
Moja torba w rozsypce. Wrzuciłam tam tylko klapki i koszule.
Ale też tak sobie myślałam czy by jej trochę bardziej konkretnie nie spakować.....
Chociaż w sumie to dopiero 33 tydzień będzie......