reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Spokojnie, to tylko niewyspanie.
Będzie dobrze, kilka głębokich wdechow..

Ania, może umyj te stopy;);) taki żarcik z rana:

Olejku.. aż się sama popkakałam. To straszne. I ja odmowie w waszej sprawie modlitwe. Juz tu kiedys pisalam o sw ricie..polecam

Zaprowadziłam młodego do babci.. niestety tylko do 14 bo potem ten ortodonta..
Kawkę wypiłam z bułka słodką.

Mężowi nie podobał się pomysł z tym pokrowcem na materac;) niby się spieszył do pracy.. ale nie dałam wyboru. Juz się 1 część suszy, druga pierze..
Poniedziałek niby nie jest dobrym dniem na takie manewry, ale w sobotę szanowny m spał do 10 na tym łóżku, a potem na 12lekarz to się nie udało..

Ja już po 6 szklankach wody

Goj jak to pijesz kawę przed pobraniem krwi? No nie mogę.. przecież to badanie na czczo się robi? Z mlekiem i cukrem może jeszcze?

Wiciowamama pij więcej tej wody... teraz przy opałach to mega ważne..

Kto w tym tygodniu na wizytę czy usg?

Ja mam jutro usg te III trymestru :)
Już się nie mogę doczekać :)

reklama
U nad burzą była w nocy, ale już wieczorem trochę powiało. Teraz też firanki trochę chodzą to lepiej niż wczoraj o tej porze..

Tak myślałam o tym rozwarciu i też nam wpisane z sobotniej wizyty nie 3cm ale długa.. ciekawe, bo poprzednie wpisy było 3 lub 4cm.. W czwartek usg to dopytam dokładnie.. a 2 tyg tez szybciej miną niż 4..

Goj miałam pisać wczoraj, ale już siły zabrakło. Facet cię badal? Bo dla takiego co tam, ze nie uczesana głowa , ale inne czesci ciała są do podziwiania:))) hihi

Narazie leżę i pisze, ale zaraz książeczka i relaksik.. W międzyczasie tylko pralkę będę obsługiwać..

Trzymajcie się dziewczyny..

Będę trzymać kciuki żeby okazał się tym ostatecznym :) żebyś nie musiała już szukać.

Dzięki :)
Kurczę bo już zostało z 7 tygodni to niewiele, ile tych wizyt jeszcze może być..
Już coraz bliżej i coraz mniej spokojna jestem. Czekam na ostatnie paczki i pałuje torbę do szpitala może dzięki temu poczuje się pewniej.

U mnie cała sterta pierogów już zrobionaz naczynia pozmywane, pranie wywieszone , kompot ugotowany . Musiałam wziąć prysznic bo cała byłam mokra po tym wszystkim . Teraz leżę , wiatrak obok i się relaksuje :)

Dzięki :)
Kurczę bo już zostało z 7 tygodni to niewiele, ile tych wizyt jeszcze może być..
Już coraz bliżej i coraz mniej spokojna jestem. Czekam na ostatnie paczki i pałuje torbę do szpitala może dzięki temu poczuje się pewniej.
Ja też im bliżej tym coraz częściej myślę czy wszystko mam , czy aby na pewno jestem przygotowana . Torbę mam już prawie spakowaną, kilku kosmetyków mi tylko brakuje .

reklama
Do góry