reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurna psiocha mnie boli po tych badaniach. Idę spać...
Anka ty się ciesz dopóki nie jesteś przestępcą to fajnie się wyróżniać

Ja po sobotnim pomimo ze uprzedzałam ze mam tendencje do plamien po badaniu i lekarz obiecał być delikatny to bujam się z plamieniem. Takie jak już ze trzy razy po badaniu to się nie martwię. Ostatnio zlazilo ze mnie cztery dni ...

reklama
Ja po sobotnim pomimo ze uprzedzałam ze mam tendencje do plamien po badaniu i lekarz obiecał być delikatny to bujam się z plamieniem. Takie jak już ze trzy razy po badaniu to się nie martwię. Ostatnio zlazilo ze mnie cztery dni ...
No mnie w nocy i podbrzusze i szyjka bolały a we wtorek znów mi będzie zaglądał...

Co szybko? Załatwili sprawę?
W ogóle szok. Bo IP pusta. Od razu się mną zajęli. Byłam jedyna. No i tu teraz tak widno czysto nie to co 8 lat temu.

Miałaś szczęście.. jakby xzwjslo kilka do porodu to powiedziałabyś trochę..
Dobrze że ok, jeszcze 2 dni sierpnia. Zacisnąć nogi..

Cześć dziewczyny.
Niewyspana jestem.

A muszę zapytać m czy mogę pościel zmienić w sypialni.. hihi może pozwoli.. jeszcze chciałabym pokrowiec z materaca ściągnąć i uprać.. napisze podanie z 3 rozbieranymi zdjęciami to może się zgodzi..
Dobra pogoda na schnięcie, a ten pokrowiec wchodzi do pralki ba pół że tak powiem suwakiem odsuwany..

reklama
Hej, ja już nie śpię od 6:/ kijowa noc za mną, gorąco, zimno :/ już po śniadaniu i kawce jestem :)
@GoJ nastraszylas nas na sama noc, od razu dzisiaj tutaj zajrzałam, czy jakieś info. Dobrze, że dobrze!

Do góry