Paulamamula
Fanka BB :)
No i to by mi wystarczyło w zupełności. Ja pewnie za duża panikarą jestem hehe już widzę ten mój poródNo to mówili żeby się nie martwić i że dziecko pięknie współpracuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i to by mi wystarczyło w zupełności. Ja pewnie za duża panikarą jestem hehe już widzę ten mój poródNo to mówili żeby się nie martwić i że dziecko pięknie współpracuje.
Eeeeee a jakim cudem oni zmierzyli szyjke i ustalili położenie dziecka bez usg?Czytam wypis.
Mlody glowkowo podłużnie.
Ale czytam że z moich ponad 3cm szyjki mam 2cm!!
Eeeeee a jakim cudem oni zmierzyli szyjke i ustalili położenie dziecka bez usg?
Szyjka miała USG. Dziecko nie ale to chyba na macanego... bo wkładał mi ten aparat dowcipny od USG natomiast nie jeździł po buniu.Eeeeee a jakim cudem oni zmierzyli szyjke i ustalili położenie dziecka bez ktg?
Coś Ty [emoji14] nie zawsze się da [emoji14] u mnie KAZDY lekarz i położna na macanego mówią, że położenie poprzeczne, a mam główkowe. Dla mnie takie macanki to wróżenie z fusów [emoji14]Położenie dziecka spokojnie lekarz czy nawet położna wybadają bez USG to chyba lata wprawy po prostu.
Czytam sobie troszkę co u Was i trzymam kciuki za dzieciaczki w brzuszkach jeszcze. Bo skoro nawet sierpnia nie ma to zakaz rodzenia
No z moim rozwarciem i szyjką przy was jestem daleko w tyleGosia sorki ale mnie zmogło na całego i zasnęłam. Ale męczyło mnie i się obudziłam. No musiałaś IP nawiedzić jako jedna z staraczek o podium w szybszym urodzeniu , nie tylko my z Anka mamy mieć przeboje widocznie ... nie zapomnij swojemu gin o tej przygodzie powiedzieć. Spokojnej nocy !!