D
Deleted member 178444
Gość
Już? To mega ekspres!My to wszystkie na tym forum wszystko razem od bąka po KTG i inne tachykardie oooooo drukło sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już? To mega ekspres!My to wszystkie na tym forum wszystko razem od bąka po KTG i inne tachykardie oooooo drukło sie
No czekam na lekarzaJuż? To mega ekspres!
Ale coś mówili już czemu takie zielone upławy?No czekam na lekarza
Czas mają ;p u nas też tak zawsze, to pewnie standardowa procedura. KTG->badanie->USG, ewentualnie po drodze siki w kubek i badanie krwi.Ale coś mówili już czemu takie zielone upławy?
Jezuuu zwyzywała bym ich pewnie ja to w gorącej wodzie kąpana. Zaraz muszę wiedzieć co i jakCzas mają ;p u nas też tak zawsze, to pewnie standardowa procedura. KTG->badanie->USG, ewentualnie po drodze siki w kubek i badanie krwi.
Dopoki nie zbadaja to nie wiedza, nie ma co sie nakrecac. Dajmy im chwile.Jezuuu zwyzywała bym ich pewnie ja to w gorącej wodzie kąpana. Zaraz muszę wiedzieć co i jak
Ale oni też nie wiedzą, bo skąd mają wiedzieć? Ktg to podstawowe badanie, które jako pierwsze okresla dobrostan dziecka. Trzeba je zrobić, żeby lekarz miał podstawy do wystawienia diagnozyJezuuu zwyzywała bym ich pewnie ja to w gorącej wodzie kąpana. Zaraz muszę wiedzieć co i jak
On nie wie czemu bo fakt mam wydzieline pochwowa i cos tam w sensie sluz chyba ale normalny ladny... mozliwe ze ten sobie kawalek zbyt dlugo siedzial we mnie...Ale coś mówili już czemu takie zielone upławy?