reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja robię coś jutro dla siebie i jestem umówiona do swoje fryzjerki wkoncu hihi późniejszym skocze do smyka muszę ten rabat 10zl wykorzystać no mnie korci i popołudnie zacznie córką robić te mini warkocz na całej głowie kupa pracy mam nadzieję że wyjdą

reklama
@StarAnia co tam ? @GoJ pisz jak rozwój wypadków. Czasem dobrze sprawdzić jakby to miały być zielone wody nie daj Boże. Albo jakaś mega infekcja
U mnie spoko. Młoda właśnie usypia, mi jest DUZO lepiej. Uruchomiłam wszystkie znane mi domowe metody leczenia i podziałało ;)
IMG_20180729_192446.jpg

Załączniki

• IMG_20180729_192446.jpg
    IMG_20180729_192446.jpg
    65,9 KB · Wyświetleń: 293
Próbuje się dodzwonić na IP szpitala. Baba z PR powiedziała że jeśli to tylko ten upław i póki jeden żeby obserwować ale zebym tam zadzwoniła na IP i oni powiedzą.... i ku...wa mam stresa.

reklama
Pani z IP kazała bez paniki wziąć torbę z podstawowymi rzeczami w razie gdybym miała zostać i na spokojnie przyjechać i skontrolować... bądź spokojny ja pieprze...

Do góry