reklama
Mama7
Fanka BB :)
Ale bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.
No właśnie coś takiego gotuje m.. kupiony trójpak kukurydzy gotowanej z biedry od kiedy mój wypatrzyl truje mi że chce.. A ja nienawidzę kukurydzy.. nawet jej zapachu.. A gotuje się ba parze dłłuuuuuugo..
Wbijaj na jelonki.. hihi już z godzinę się gotuje to niedługo będzie.. polędwiczki też już "dochodzą"
18grudzien
Jedziesz na te morze? Czy coś przegapiłem? Bo byś sobie nad morzem zjadła tam lepiej smakujeAle bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.
18grudzien
Wysłałam się upał jak cholera dalej, dzieci to w domu siedzę bo nie idzie wytrzymać ehhh
Taka kukurydzę sama bym zjadła może sobie jutro kupie??
Taka kukurydzę sama bym zjadła może sobie jutro kupie??
helenka_22
Hej
Rozplywam sie
Rozplywam sie
Chloe.Chloe
Wyszlam na chwile do ogrodka -no masakra taki gorac. Moj na zakupy mnie wyciaga. Moze pojedziemy. Tam przynajmniej jest klima
KINDERBUENOO88
Hello
Ja już w pociągu do domu, jeszcze tylko 6,5 h i będę na miejscu. Ale nie narzekam bo mam dużo miejsca i do tego klimatyzacja
W nocy u nas były grzmoty i pioruny i tak z 15 min w ogóle bez deszczu. Ale było tak blisko, ze siedziałam i patrzyłam przez okno. Potem popadło intensywnie z 10 minut i znowu żar tropików.
Ogólnie wczoraj ogarnął mnie taki strach, siedziałam patrzyłam przez okno i tak do mnie dotarło, że to wszystko dzieje się naprawdę. Zaraz przeprowadzka, ja jestem w ciąży a ja nie wiem jak to będzie !
Zjadłam pożegnalną rybkę z frytkami i nawet cukier mi nie skoczył wyżej niż 105.
Ja już w pociągu do domu, jeszcze tylko 6,5 h i będę na miejscu. Ale nie narzekam bo mam dużo miejsca i do tego klimatyzacja
W nocy u nas były grzmoty i pioruny i tak z 15 min w ogóle bez deszczu. Ale było tak blisko, ze siedziałam i patrzyłam przez okno. Potem popadło intensywnie z 10 minut i znowu żar tropików.
Ogólnie wczoraj ogarnął mnie taki strach, siedziałam patrzyłam przez okno i tak do mnie dotarło, że to wszystko dzieje się naprawdę. Zaraz przeprowadzka, ja jestem w ciąży a ja nie wiem jak to będzie !
Zjadłam pożegnalną rybkę z frytkami i nawet cukier mi nie skoczył wyżej niż 105.
Nie. Nie jadę.Jedziesz na te morze? Czy coś przegapiłem? Bo byś sobie nad morzem zjadła tam lepiej smakuje
kasiaczek89pl
Ale bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.
[emoji535][emoji535][emoji535][emoji535][emoji535][emoji535]
reklama
kasiaczek89pl
Hello
Dasz rady ze wszystkim !!