reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
U mnie wieje. Obudziłam się mokra z tłuczącym sercem. Głodna. Zła. Zjeb...m męża. Poryczałam się. Rzygam tą ciąża.
Gosia co jest ? Śniło Ci się coś?
kasiaczek89pl
Mam książkę ale chyba nie jest fajna... charlotte link ,,wielbiciel" ogólnie lubię jej książki ale ta jest mega banalna choć zaczynała się dobrze
Ja się nie mogę ostatnio skupić na czytaniu ... i nie jestem na czasie z książkami. Jak już to podczytuje młodym [emoji4]
Nie.. spałam na "czuju" często mam tak w dzień. Kiedyś wyczytałam że to jest jakiś tam nagły skok ciśnienia... Nieważne... już mi nie tłucze... ale jakaś jestem beznadziejna... jeszcze skurczybyka miałam wrednego.Gosia co jest ? Śniło Ci się coś?
A propo książek nie wiem dokładnie od kiedy ale każdemu nowonarodzonemu dziecku w Polsce mają dawać w szpitalu książkę "Pierwsze Wiersze"...Ja się nie mogę ostatnio skupić na czytaniu ... i nie jestem na czasie z książkami. Jak już to podczytuje młodym [emoji4]
I jeszcze jakieś w żłobkach przedszkolach i szkołach... ale to chyba już nie personalnie tylko dla ogółu..
kasiaczek89pl
A propo książek nie wiem dokładnie od kiedy ale każdemu nowonarodzonemu dziecku w Polsce mają dawać w szpitalu książkę "Pierwsze Wiersze"...
I jeszcze jakieś w żłobkach przedszkolach i szkołach... ale to chyba już nie personalnie tylko dla ogółu..
Widziałam w nocy w Tv.
kasiaczek89pl
Nie.. spałam na "czuju" często mam tak w dzień. Kiedyś wyczytałam że to jest jakiś tam nagły skok ciśnienia... Nieważne... już mi nie tłucze... ale jakaś jestem beznadziejna... jeszcze skurczybyka miałam wrednego.
No te drzemki w dzień się tak często kończą taka dezorientacja i wogole. Ważne ze już lepiej.
Podejrzewam z..nego sąsiada co ryja drze nawet jak bajki dzieciom opowiada.No te drzemki w dzień się tak często kończą taka dezorientacja i wogole. Ważne ze już lepiej.
Czyli nie mam urojeńWidziałam w nocy w Tv.
Ja uwielbiam książki kupować. Dostawać... Także dla mnie to rarytas swoją drogą fajnie że znów będę mogła kupować jakieś bajeczki bo moi to już o piłce, koniach itp. czy opowiadania a najlepiej komiksy.
KINDERBUENOO88
Mniee burza obudziła o 3 w nocy, naparzalo tak że przez chwilę nie było prądu w szpitalu a położna latala po salach i sprawdzała czy okna są pozamykane
U mnie też była o 3 w nocy, to pewnie ta sama burza
reklama
KINDERBUENOO88
Podejrzewam z..nego sąsiada co ryja drze nawet jak bajki dzieciom opowiada.
Czyli nie mam urojeń
Ja uwielbiam książki kupować. Dostawać... Także dla mnie to rarytas swoją drogą fajnie że znów będę mogła kupować jakieś bajeczki bo moi to już o piłce, koniach itp. czy opowiadania a najlepiej komiksy.
Ja uwielbiam zapach książek No i kupowanie, dostawanie, czytanie- w końcu mama polonistka taka z prawdziwego zdarzenia to nauczyła