Mieszkałam kiedyś na Kossutha vis a vis TescoA na jelonkach nic.. ani kropelki..
reklama
Mama7
Fanka BB :)
My byliśmy w kościeletam przyjemnie chłodno w środku.
Ja pije dwie butelki półtora litrowe minimum plus jedna lub dwie herbatytak jakoś w krew weszło.
No to czas się pomodlić.. warunki są
Mama7
Ja z owoców to arbuzy bo to i prawie sama woda i gluloza i trochę am. Potem bulgocze mi w brzuchu![]()
Elektrolity też.. W dużej ilości.. super.
Zjadłabym arbuza.. hihi.. tylko jak nam, to na chwilę mi starcza.. j trzeba drugiego..
Mama7
Mieszkałam kiedyś na Kossutha vis a vis Tesco
Lokalizacja niezła.. blisko Tesco.. teraz tam metro będzie..
Ja mieszkam przy hali wola.. też Hala blisko..
Mama7
Zjadłabym coś... szczegolnie że sniadanie zwymiotowalam... mhmm tylko na nic kompletnie nie mam ochoty.
U mnie dzisiaj polędwiczki w sosie z kaszą/ ziemniakami i surówką z pekińskiej, dla m kukurydza na parze ( którą mi właśnie strasznie capi.. nie cierpię) oraz małosolne i pomidorki z jogurtem naturalnym.. nie wchodzi mi za bardzo mieso to surowkami nadrabiam..
Wtedy jeszcze Górczewska była wąska a Tesco 24h to miałam rajLokalizacja niezła.. blisko Tesco.. teraz tam metro będzie..
Ja mieszkam przy hali wola.. też Hala blisko..![]()
Ty chyba tam też spore PEPCO masz? Niedaleko??Lokalizacja niezła.. blisko Tesco.. teraz tam metro będzie..
Ja mieszkam przy hali wola.. też Hala blisko..![]()
Ale bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.U mnie dzisiaj polędwiczki w sosie z kaszą/ ziemniakami i surówką z pekińskiej, dla m kukurydza na parze ( którą mi właśnie strasznie capi.. nie cierpię) oraz małosolne i pomidorki z jogurtem naturalnym.. nie wchodzi mi za bardzo mieso to surowkami nadrabiam..
reklama
Mama7
Ty chyba tam też spore PEPCO masz? Niedaleko??
Peppco mam ale małe.. znaczy zwykle. Duże peppco jest w wola parku
Z facetem i jego matka.. OMG.. można gorzej?