Nie...W życiu nie zasnę. A co, rodzisz?
Nie wiem ile młody utył ale pi grubości kopyt którymi mnie wali to chyba dużo. Dwa razy takie ma nogi jak miesiąc temu. Już nie wydaje się być chudy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie...W życiu nie zasnę. A co, rodzisz?
Masz czas. Sąsiadka rodziła 6 dziecko ze 2 tygodnie po terminie także nie ma regułyKurde to ja wam powiem że skurczy to nie mam no bym pewnie coś czuła!??? Mały właśnie robi jakieś fikolki kochany jest.....
My wróciliśmy z miasta niedawno.
Byliśmy.na.ostatnich zakupach remontowych bo a to śrubki brakło a to jakiejś gumy do zaworu.
I na hamburgery się wybraliśmy.
Ja to jestem podług was dziwna
Bo jak mi się brzuch robi twardy to ja poklepie albo pomasuje i idę dalej
W całej tej mojej ciąży nie pomyślałam że mam jakieś skurcze czy coś tam.
A żeby jechać do szpitala to już w ogóle.
Heh.
Serio.
Ja to nie wiem jak ona ogarniaNo szóstki.to bym nie ogarnęła chyba
A wiesz że to oznaki porodu. Jak już rzygasz i sr..sz plus brzuch to masz dwie opcje. Zatrucie lub poród.Też tak sobie myślałam czytając do tej pory forum, że w sumie moja ciaza jak nie ciaza tu coś porobie tu gdzieś pójdę. Aż do dziś: gdy leci z Ciebie paszczowo i dupowo a do tego bol brzucha jakiego jeszcze nigdy nie miałam który nie mija od kilku godzin, a Ty leżysz w domku w lesie a towarzystwo pije i tak sobie w duszy płaczesz nad swoim losem
Jak już się ma te dzieci to trzeba.Ja to nie wiem jak ona ogarnia