reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My wróciliśmy z miasta niedawno.
Byliśmy.na.ostatnich zakupach remontowych bo a to śrubki brakło a to jakiejś gumy do zaworu.
I na hamburgery się wybraliśmy.

Ja to jestem podług was dziwna :eek:
Bo jak mi się brzuch robi twardy to ja poklepie albo pomasuje i idę dalej :laugh2:
W całej tej mojej ciąży nie pomyślałam że mam jakieś skurcze czy coś tam.
A żeby jechać do szpitala to już w ogóle.
Heh.
Serio.

Też tak sobie myślałam czytając do tej pory forum, że w sumie moja ciaza jak nie ciaza tu coś porobie tu gdzieś pójdę. Aż do dziś: gdy leci z Ciebie paszczowo i dupowo a do tego bol brzucha jakiego jeszcze nigdy nie miałam który nie mija od kilku godzin, a Ty leżysz w domku w lesie a towarzystwo pije i tak sobie w duszy płaczesz nad swoim losem :p

Też tak sobie myślałam czytając do tej pory forum, że w sumie moja ciaza jak nie ciaza tu coś porobie tu gdzieś pójdę. Aż do dziś: gdy leci z Ciebie paszczowo i dupowo a do tego bol brzucha jakiego jeszcze nigdy nie miałam który nie mija od kilku godzin, a Ty leżysz w domku w lesie a towarzystwo pije i tak sobie w duszy płaczesz nad swoim losem :p
A wiesz że to oznaki porodu. Jak już rzygasz i sr..sz plus brzuch to masz dwie opcje. Zatrucie lub poród.

reklama
Ja to nie wiem jak ona ogarnia ;)
Jak już się ma te dzieci to trzeba.
No ale chodzi mi tak od strony praktycznej.
Mieszkanie z ograniczoną liczbą metrów to jakoś trzeba zorganizować. A auto? Busa trzeba by mieć takiego 9 osobowego.
A lodówka w kuchni? No taka podwójna jak nic by musiała być żeby pomieścić pasze na tydzień czasu.
:laugh2::huh:

Do góry