reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie piszcie już nic, bo znów nie nadrobię :D
Mnie ten remont wykończy :/
Jak nie wcześniej płytek na wannę brakło, to teraz 3 sztuk paneli do pokoju naszego małego . Ale może za tydzień już będziemy się wprowadzać :D jutro kończą łazienkę i będą wstawiać drzwi ;-) kuchnia już złożona, tylko powiesić szafki i kupić, zamontować blat i będzie można gotować :-)

My wróciliśmy z miasta niedawno.
Byliśmy.na.ostatnich zakupach remontowych bo a to śrubki brakło a to jakiejś gumy do zaworu.
I na hamburgery się wybraliśmy.

Ja to jestem podług was dziwna :eek:
Bo jak mi się brzuch robi twardy to ja poklepie albo pomasuje i idę dalej :laugh2:
W całej tej mojej ciąży nie pomyślałam że mam jakieś skurcze czy coś tam.
A żeby jechać do szpitala to już w ogóle.
Heh.
Serio.

reklama
Chłopa kuzynka urodziła 5 dni temu córe 3100 z nacięciem.
A ja tak sobie popatrzyłam na tą małą, przypomniałam sobie że moi synowie po 4 kilo mieli z groszami i zdecydowanie byli więksi wszerz i wzdłuż.... i stwierdziłam że taką klusie to spokojnie bym urodziła :-D w sensie wymiarów
Z pocałowaniem rączki.
Oczywiście nawet.nie pisnęłam słówka na ten temat bo głupia nie jestem :laugh2:
Heh. Ciekawe ile ta moja Ulka nazbiera sobie kilogramów z mojego cellulitu :-p

Do góry