D
Deleted member 178444
Gość
W końcu mogę Was w spokoju poczytać Powiem Wam, że pracując tam, gdzie pracuje... Już zwyczajnie nic mnie nie zdziwi [emoji14] a tak serio, to rozstrzał w społeczeństwie, jeśli chodzi o pozycję materialną, jest ogromny i na prawdę ciężko jest mi teraz określić ile to jest "dużo". Dlatego zawsze się denerwowałam jak klient prosił np. o zaproponowanie wózka w "rozsądnej cenie". Dla jednych rozsądna cena to ok 1000 zł, a dla innych 5-6 tys. Nie mam rentgenu w oczach i nie prześwietlam portfeli, a na dodatek jestem totalnym kretynem, jeśli chodzi o znane marki, więc nie jestem w stanie określić, czy klient ma kasiore na podstawie torebki, czy butów [emoji14] ale powiem Wam jedno - niezależnie od statusu, wszędzie znajdą się debile i ludzie roztropni. Tacy, którzy w D... mają bezpieczeństwo i zdrowie dziecka, za to liczy się "szacun na dzielni", oraz tacy, którzy mają nieco bardziej poukładane w głowie. Więc jak dla mnie, to niech wydają tysiące na sukieneczkę od Diora z biobawelny z jedwabiem, ręcznie szyta przez ślepe zakonnice z Watykanu, byle nie tylko na tym polegała ich troska o dziecko to samo tyczy się szaraczkow jak my, zaopatrujących dzieciaki w Pepco i w lumpach - byle dziecko było zadbane, zaopiekowane i mądrze kochane (tak, uważam, że jak najbardziej można kochać dziecko niemądrze).
No to się wymadrzylam [emoji14]
Dziś poszedł w ruch po raz pierwszy wiesiołek i liście malin, doula dała mi zestaw ćwiczeń oddechowych i mam codziennie ćwiczyć oraz poleciła masaż krocza. Przygotowania pełną parą. Miłosz ma wyskoczyć jak ze zjeżdżalni ;p
No to się wymadrzylam [emoji14]
Dziś poszedł w ruch po raz pierwszy wiesiołek i liście malin, doula dała mi zestaw ćwiczeń oddechowych i mam codziennie ćwiczyć oraz poleciła masaż krocza. Przygotowania pełną parą. Miłosz ma wyskoczyć jak ze zjeżdżalni ;p