18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj przed szkołą rodzenia jadę do galerii odebrać moje zamówienie w smyku i pociesza mnie jedynie myśl że będzie tam przyjemnie chłodnoRodzice przed chwilą dzwonili i mówili, że jadą do leroy merlin i czy ja coś chcę. Tak. Chcę jechać z nimi, bo w samochodzie jest klima xD
Polecam bardzo cyrkulator powietrza. Jest o niebo lepszy od wiatraka i sexi wyglada. To taki srebrny dysk na podloge-czesto wystepuje w reklamach. Stawiasz rano w otwartym balkonie i wymienia Ci powietrze w calym pomieszczeniu. Namowila mnie Pani ze sklepu i miala racje .Witam się w 35 tygodniu nie dam rady Was od wczoraj nadrobić, tyle naskrobałyście
Dzisiaj jedziemy z P na zakupy, coś upichce na obiad i będziemy się roztapiać z gorąca. Może uda mi się kupić taki mały wiatrak, żeby na twarz chociaż dmuchać.
Ja jako DOBRO NARODOWE dusiłam się w kolejce w Rossmanie. Ale w Pepco ludzie przepuścili i w autobusie kazali siadać
Rodzice przed chwilą dzwonili i mówili, że jadą do leroy merlin i czy ja coś chcę. Tak. Chcę jechać z nimi, bo w samochodzie jest klima xD
Bartek ma nową szkołę!
Także najważniejsza sprawa załatwiona. Jakaś upierdliwa mucha mnie prześladuje. Na dworze 1000x lepiej niż w domu. Chłopcy od 2h w piłę z Noretem czy jakm mu tam na imię grają... więc mam spokój. Na obiad klasycznie pyry zsiadłe mleko i jajo. Chmurek więcej może coś z nich zleci... Byle dużo i długo Generalnie NIE CHCĘ ZAPESZAĆ ale poza roztapianiem czuję się dziś pierwszy raz od nie wiem kiedy tak DOBRZE