reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
Witam z rana. Ja po comiesięcznym upuszczeniu krwi. Zawiózł mnie mąż i zostałam puszczona bez kolejki jako "dobro narodowe" miałam radość z tej nazwy.

Spacer zaliczony z rana. Nawet było miło i wietrznie . Teraz wiatrak i czekanie na jakikolwiek deszcz i ochłodzenie..

36 stopni.. OMG..

reklama
Ja chyba tez już od tak dawna mam ten mój niewymiarowy rozmiar stopy 38.5... I te wieczne problemy z doborem obuwia 38 za małe, 39 za duże... grr...

A ja muszę w końcu iść po nowy dowód osobisty, bo już na pewno jest do odbioru. Tak cholernie mi się nie chce, a jak pomyślę, że na miejscu mogłabym usłyszeć, że jeszcze nie ma to aż mnie wzdryga. Bo na tym zadupiu paniom w urzędzie oczywiście nie chce się zamieszczać statusów dowodów osobistych w internecie, no po co, lepiej pić kawę, plotkowac i jeść ciastka...

U nas też upał. Rano zawiozłam S. do pracy, bo wczoraj zapakowaliśmy koła do samochodu i trzeba było to wywieźć i było tak pięknie, trochę chłodno, mgiełka, świeże powietrze. A teraz znów parówa...
A ja muszę w końcu wyrobić :-D. od lutego mam nieważny :p

Cześć dziewczyny.
Witam z rana. Ja po comiesięcznym upuszczeniu krwi. Zawiózł mnie mąż i zostałam puszczona bez kolejki jako "dobro narodowe" miałam radość z tej nazwy.

Spacer zaliczony z rana. Nawet było miło i wietrznie . Teraz wiatrak i czekanie na jakikolwiek deszcz i ochłodzenie..

36 stopni.. OMG..
Ja jak widzę prognozy temperaturowe na najbliższy tydzień to aż jestem przerażona . Ciągle w okolicach 30

Cześć dziewczyny.

36 stopni.. OMG..
Ja jako DOBRO NARODOWE dusiłam się w kolejce w Rossmanie. Ale w Pepco ludzie przepuścili i w autobusie kazali siadać :)

Witam się w 35 tygodniu :D nie dam rady Was od wczoraj nadrobić, tyle naskrobałyście :)
Dzisiaj jedziemy z P na zakupy, coś upichce na obiad i będziemy się roztapiać z gorąca. Może uda mi się kupić taki mały wiatrak, żeby na twarz chociaż dmuchać.

Witam się w 35 tygodniu :D nie dam rady Was od wczoraj nadrobić, tyle naskrobałyście :)
Dzisiaj jedziemy z P na zakupy, coś upichce na obiad i będziemy się roztapiać z gorąca. Może uda mi się kupić taki mały wiatrak, żeby na twarz chociaż dmuchać.
Aaaa, wiatrak. Nie przypominaj. Mama ostatnio zaproponowała, że przywiozą mi ten co mają w domu, ale heroicznie odmówiłam i teraz się roztapiam ;(

reklama
Do góry