kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ty! Normalnie Preta porter czy jak to się na taki high fashion woła!
Nie szydz ! To je Francja elegancja ! [emoji12][emoji12][emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty! Normalnie Preta porter czy jak to się na taki high fashion woła!
Nera mnie rypie... znów mi wyjdą zacne badania moczu... ech.
No i nakreciłyście mnie i na obiad naleśniki z pseudo grzybami
Pieczarki. Bo dla mnie to one tylko z braku laku... zazwyczaj mam zapas leśnych bo sobie mrożę ale w tym roku prawie same maślaki to poszły do octu i tych mrożonych miałam mało poszły na święta i do risotto.Mi w szpitalu wyszedł ok. Ale to się zmienia z dnia na dzień wiec trza będzie niedługo znów zrobić. Ja dopiero na wieczór żarełko bo tera nie mogę pseudo grzybami czyli ?
RooibosGirl Ty tak zawsze wszystkim ładnie odpisujesz i z cytatami, ja nie umiem
No mąż chyba się nie zczaił że on mi zmartwień też dokłada... A dziś pomagał mamusi przy żniwach. Dobrze ze wolnego nie bral na te okoliczność bo bym zatłukła.
Ja też tak mam że oby nikt się do mnie nie odzywał... Dlatego wolę z wami rozmawiać
Ta koszula jednorazowa trochę taka sztuczna. Ale ja nie wiem w czym najlepiej rodzic.
Kurde i jeszcze młody pcha się tak że szyjka boli... boszszsz mam dość tej ciąży... serio... te poprzednie były fajniejsze.
Pieczarki. Bo dla mnie to one tylko z braku laku... zazwyczaj mam zapas leśnych bo sobie mrożę ale w tym roku prawie same maślaki to poszły do octu i tych mrożonych miałam mało poszły na święta i do risotto.
Mój to tylko już pyta czy i co ze sklepu przynieść.
No nie... mój średnio ogar pod względem co kupić ale on nie ma pojęcia o gotowaniu... także... a mnie to nie przeszkadza on ma umieć mi w domu zrobić co trzeba bo ja tego nie lubię albo nie umiem..I dobrze. Mój tez ale nawet nie pyta za wiele tylko czy mam specjalne życzenia bo tak to wie co kupić