reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie w zaleznosci od bardziej lub mniej optymistycznego liczenia do porodu zostalo 50 lub 45 dni. Jesli bede miec cc to 7 dni wczesniej :(. I jakos przestalo mi sie spieszyc, bo to za miesiac i kilka dni. A dzidziolek musi jeszcze podrosnac. Ide zjesc pozywne sniadanko i lyknac witaminki, bo przez ostatni miesiac bralam bardzo w kratke. Zaczne tez ogarniac apteke, chociaz ja chyba wole kupowac po troche niz taki hurt za jednym razem.
Napiszcie prosze, jakie pieluszki kupic na poczatek i chusteczki, wiem, ze byla mowa o tym, ale sie nie dogrzebie...
Ja kupiłam te ;) przyjazne środowisku, jak ktoś ma ogródek, to do kompostownika można wrzucać ;) Chusteczek nie używam.

@GoJ nie bądź świnia, przesyp biednemu [emoji14]

reklama
Napiszcie prosze, jakie pieluszki kupic na poczatek i chusteczki, wiem, ze byla mowa o tym, ale sie nie dogrzebie...
Ja mam jedna paczke Dady 1 i jedna duza paczke Pampers premium care, mam tez pampers new dry 2, wiecej na razie nie kupuje, zobacze co sie spraedzi :) chusteczki czytalam ze super sklad maja, wiec kupilam kindii pure

Te eco nadajace sie do kompostowania z Rossmana?
Patrz, miałam zdjęcie dodać - debil ze mnie [emoji14]

Na początek kupiłam takie, bo najdelikatniejsze w dotyku, potem najprawdopodobniej Bambo nature, albo właśnie bambiboo z Rossmana ;)
Screenshot_2018-07-25-08-44-47-978_com.miui.gallery.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-25-08-44-47-978_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2018-07-25-08-44-47-978_com.miui.gallery.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 258
Powodzenia na wizytach dziewczyny. @StarAnia @wiciowamama ( tyle pamietam). @Chloe.Chloe ja mam pampersy, dokupie i wytestuje dady ... a chusteczki używałam zawsze z pampersa i nivea baby. Choć najlepiej w domu używać przegotowanej wody tylko. Co do karty nie wiem bo dopiero założyłam. Ale zamawiałam online i fajnie cenowo wyszło. @RooibosGirl u nas tez tak jest w rodzinie. Ja nawet swojego kuzyna nie poznaje choć mieszkali niedaleko... @Mama7 zycze Ci tez tak udanego dnia dziś.

reklama
Dzień dobry!
Nie wyspałam się. Budziły mnie skurcze, pęcherz i sny o zombie.
Dziś o 13 wizyta, ciekawe jak tam .

Wróciły mi straszne mdłości. Leżę w łóżku i myślę czy coś zjesc, czy zwymiotować - co bardziej pomoże [emoji14]

Zeszlo na sale poporodowe, a mi chodziło faktycznie o sale porodowe.
Właśnie w Pyskowicach, o które mi chodziło, ale się pomyliłam, są wieloosobowe sale PORODOWE. Czyli takie boksy odgrodzone parawanikami. Nie życzę nikomu, też tak rodziłam.

Mój Kamil się rodził w Pyskowicach :)
Dlatego kojarzy mi się ta mieścina dobrze :)

Do góry