reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Starsze też długo nie pokazywały się....
A patrząc na charakterki jakie mają teraz.... To no cóż....

A serio to ja miałam dwa USG. Na pierwszym za wcześnie było mówić o płci.na drugim pan dr niestety widział tylko posladeczki.....
Trzecie może po tej wizycie 06.08 będziemy robić a może dopiero w szpitalu przed CC
Okaże się co dr powie

Ok to rozumiem.

reklama
No wszyscy byli w szoku jak przy Kacprze to ja zasugerowałam a potem walczyłam o szkołę specjalną. Bo oczywiście większość mam mówi że z ich dzieckiem okej i cisną te dzieci w normalnych szkołach męcząc i dziecko i innych.

No właśnie ja znam takie przypadki. I tak mi szkoda tych dzieci. Teraz są możliwości żeby pomoc swojemu dziecku

No właśnie ja znam takie przypadki. I tak mi szkoda tych dzieci. Teraz są możliwości żeby pomoc swojemu dziecku
Ja powiem tyle. Nie robię z Kacpra na siłę chorego i dużo osób się dziwi gdy mówię o UU póki nie zobaczy jakie on ma jazdy.
Tak meczył się od przedszkola że głowa mała a mnie zbywano że wymyślam że dziecko niewychowane że łobuz i patologia. A teraz? Ma kolegów. Świetnych wychowawców i co dla mnie NAJWAŻNIEJSZE jest SZCZĘŚLIWY. W tej szkole poczynił mega postępy społeczne i edukacyjne mi też łatwiej go teraz ogarnąć...

Właśnie chyba srednio. I nagle dziecko mi schudło :) i wszystkie pomiary dwa tyg w tyl nagle ... wiec raczej ta wizyta wiele nie wniosła a tylko mnie wkurzyła.
No to faktycznie lepiej nie chodzić na usg hehe nie naprawdę dziewczyny bo widzę że co jedna to lepsza lekarka. Kasia nie. Denerwuj się bo nie każda lekarka potrafi robić usg [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Moi chłopcy u teściowej.
Wczoraj ich wieczorem zawiozłam "na.nocke"
A.że dziś za płotem mieli żniwa to zostali się cały dzień bo atrakcja.
No i druga nocka została "wynynana"
Muszę im spakować czyste ciuchy na jutro i piżamy na dziś i dowioze.
Pojedziemy sobie rowerami z chłopem. Mam do.teściowej 2,5km, z czego połowa drogi przez las.
I ona rowerem się pcha.....
Ło borze zielony

Ja powiem tyle. Nie robię z Kacpra na siłę chorego i dużo osób się dziwi gdy mówię o UU póki nie zobaczy jakie on ma jazdy.
Tak meczył się od przedszkola że głowa mała a mnie zbywano że wymyślam że dziecko niewychowane że łobuz i patologia. A teraz? Ma kolegów. Świetnych wychowawców i co dla mnie NAJWAŻNIEJSZE jest SZCZĘŚLIWY. W tej szkole poczynił mega postępy społeczne i edukacyjne mi też łatwiej go teraz ogarnąć...

Jesteś super mama.

reklama
A gdzie teoria że najważniejszy dla ciężarnej jest spokój?!? Jak na każdym kroku Cię straszą. Albo co gorsza rzucą hasło, nie wyjaśnią A my szukamy w skarbach internetu i nakręcony się coraz bardziej. Trzymam kciuki żeby ten 3 śr nie miał na Ciebie i maluszka większego wpływu.

Ja już jestem taka jakby uśpiona. Znaczy nie reaguje od razu na to co słyszę. Sprawdzę raz drugi i dopiero wierze. Ja od początku ciagle coś i wogole dla mnie to cud ze tyle donosiłam

Do góry