reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Straszne są te staniki, rozmiarowka z kosmosu, rozciągają się i ogólnie feee. Jako miłośniczka kobiecych biustów odradzam [emoji14]
Mój ulubiony teraz to ten - jest świetny. A po porodzie w ogóle kupię sobie jakieś przepiękne, seksi okrycie na moje mleczne wymiona ;pZobacz załącznik 880938
Musze je "oblukac" :). W ogole zamarzyl mi sie taki sexi komplecik, tesknie nawet za koronkowym body ;). Prawdziwej natury nie oszukasz ;). Tymczasem co jest potrzebne ciezarowce do wytarcia stop? Kaloryfer! Mozna sie go przytrzymac :) hahaha

Termin na 30 września . Ostatnie usg prenatalne za mna .. Wiekszosc z was tez juz pewnie po tych badaniach a wiec prosze o pomoc w ocenie plci . Bo moj lekarz dal mi kartke i pow ze golym okiem widac i zakonczyl wizyte . :/

Załączniki

• received_1955298067861718.jpeg
    received_1955298067861718.jpeg
    25,6 KB · Wyświetleń: 130
Bo moj lekarz dal mi kartke i pow ze golym okiem widac i zakonczyl wizyte . :/
Ja mam termin na 29 września ;)

Z płcią nie pomoge, chyba mimo 30 lat na karku nie umiem rozpoznawac płci nawet jak tak dobrze widać narzady haha
Twój lekarz to taki... żartowniś. Udusiłabym. A na pewno nie wyszłabym zanim nie powiedziałby mi czy to chłopak czy dziewczyna. My mamy prawo się na tym nie znać :)

Musze je "oblukac" :). W ogole zamarzyl mi sie taki sexi komplecik, tesknie nawet za koronkowym body ;). Prawdziwej natury nie oszukasz ;). Tymczasem co jest potrzebne ciezarowce do wytarcia stop? Kaloryfer! Mozna sie go przytrzymac :) hahaha

Na biedę kaloryfer a wogole powinni jakieś specjalne urządzenie zrobić ;) ja mam zamiar się odchamic jak urodzę . Wiec kupię sobie coś ładnego jakiś szlafroczek , bieliznę. Nieważne ze w domu i na wygodnie. Żeby ładnie było :) bo teraz to już nawet nie mam sił w szafie grzebać i się przebierać.

Mnie ten mis i hybryda na jednym egzemplarzu rozkladaja ze smiechu :) a swoja droga jak kara to kara, ale on tez pewnie chce dzieciaki dopiescic jak ma okazje, bo go czesto w domu nie ma.

Wiesz miś misiem. Ale to jest większy miś jak młoda [emoji23] i niańczy go . Wiec chyba chęć na dorosłość i hybrydy jej przeszła :)

reklama
Na biedę kaloryfer a wogole powinni jakieś specjalne urządzenie zrobić ;) ja mam zamiar się odchamic jak urodzę . Wiec kupię sobie coś ładnego jakiś szlafroczek , bieliznę. Nieważne ze w domu i na wygodnie. Żeby ładnie było :) bo teraz to już nawet nie mam sił w szafie grzebać i się przebierać.
O tak, tez mam takie pragnienie ;). Obiecuje sobie roznosci ;), a tymczasem bawelniane gacie ( nie powiem- bardzo to wygodne), koszule z dziura na cyc i wielki baniak przed soba. Ja sie smieje, ze idzie brzuch, a potem ja ;).
Z urodowych rzeczy to jak bedzie mozna to lece sobie depilacje laserowa zapodac - dla mnie to extra sprawa, musze dobic to co zaczelo odrastac. I ciagle mowie mojemu, ze bede chodzila ( oczywiscie jak sie pogoje) na jakis fitness wiec wybywam z domu i juz ;). Bedzie mial syna dla siebie ;).
Poszlam na bazarek, przytaszczylam dwie siaty owocow i warzyw i ledwie zyje, ale i to kusilo i to necilo. Zjadlam troche moreli i 30 dag borowek. Nawet sie nie przyznam, ze kupilam ;).

Do góry