reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O tak, tez mam takie pragnienie ;). Obiecuje sobie roznosci ;), a tymczasem bawelniane gacie ( nie powiem- bardzo to wygodne), koszule z dziura na cyc i wielki baniak przed soba. Ja sie smieje, ze idzie brzuch, a potem ja ;).
Z urodowych rzeczy to jak bedzie mozna to lece sobie depilacje laserowa zapodac - dla mnie to extra sprawa, musze dobic to co zaczelo odrastac. I ciagle mowie mojemu, ze bede chodzila ( oczywiscie jak sie pogoje) na jakis fitness wiec wybywam z domu i juz ;). Bedzie mial syna dla siebie ;).
Poszlam na bazarek, przytaszczylam dwie siaty owocow i warzyw i ledwie zyje, ale i to kusilo i to necilo. Zjadlam troche moreli i 30 dag borowek. Nawet sie nie przyznam, ze kupilam ;).

Ja dziś oszczędnie z jedzeniem. Ale borówki to bym wciagla ... w każdym razie jak tylko ten tydz przeżyje to na brwi i stopy polecę. Nawet odrosty ogarnę.

Ja mam termin na 29 września ;)

Z płcią nie pomoge, chyba mimo 30 lat na karku nie umiem rozpoznawac płci nawet jak tak dobrze widać narzady haha
Twój lekarz to taki... żartowniś. Udusiłabym. A na pewno nie wyszłabym zanim nie powiedziałby mi czy to chłopak czy dziewczyna. My mamy prawo się na tym nie znać :)
no wlasnie tak to wygladalo kolejna wizyta 8 i na tej ma mi powiedziec . Bezmyslnie wyszlam zatkalo mnie i poszlam a teraz zaluje ze nie dopytalam ;P

no wlasnie tak to wygladalo kolejna wizyta 8 i na tej ma mi powiedziec . Bezmyslnie wyszlam zatkalo mnie i poszlam a teraz zaluje ze nie dopytalam ;P
A sprawdz opis usg- u mnie jest informacja: plec meska. Moze masz tam taka informacje. Sprawdz wszystkie wyniki badan, moze gdzies znajdziesz. Swoja droga dziwne to jego zachowanie...
Jesli jeszcze przyjmuje to pojdz do gabinetu i zapytaj. Albo pojdz z tym zdjeciem innego dnia i niech Ci powie. I nie daj sie zbyc! Chyba, ze nie chcesz wiedziec ;)

Straszne są te staniki, rozmiarowka z kosmosu, rozciągają się i ogólnie feee. Jako miłośniczka kobiecych biustów odradzam [emoji14]
Mój ulubiony teraz to ten - jest świetny. A po porodzie w ogóle kupię sobie jakieś przepiękne, seksi okrycie na moje mleczne wymiona ;pZobacz załącznik 880938
Aniu, dzieki za podpowiedz. Staniki rzeczywiscie ładne, a co wazniejsze -sprawdzone!
Jako milosniczka damskich piersi podpowiedz, co robic zeby sie biust nie zdeformowal od tego rosniecia, karmienia. Ja mialam ladny przed, teraz mi urosl o dwa rozmiary, otoczki sciemnialy. Chce karmic piersia i chyba nie powinno byc z tym problemow (mama karmila, siostra karmila), mam gruczolista budowe piersi ( wg lekarza 3 czy 4 stopien). Nie chce jednak miec po karmieniu dwoch nalesnikow :(.
Na razie smaruje balsamem lub olejkiem (tym samym co brzuch), spie w topach (zaczelam jak mnie piersi bolaly na poczatku), teraz tez jest wygodnie i mam nadzieje, ze dzieki temu biust mi sie nie rozciagnie. Co jeszcze radzisz?

Aniu, dzieki za podpowiedz. Staniki rzeczywiscie ładne, a co wazniejsze -sprawdzone!
Jako milosniczka damskich piersi podpowiedz, co robic zeby sie biust nie zdeformowal od tego rosniecia, karmienia. Ja mialam ladny przed, teraz mi urosl o dwa rozmiary, otoczki sciemnialy. Chce karmic piersia i chyba nie powinno byc z tym problemow (mama karmila, siostra karmila), mam gruczolista budowe piersi ( wg lekarza 3 czy 4 stopien). Nie chce jednak miec po karmieniu dwoch nalesnikow :(.
Na razie smaruje balsamem lub olejkiem (tym samym co brzuch), spie w topach (zaczelam jak mnie piersi bolaly na poczatku), teraz tez jest wygodnie i mam nadzieje, ze dzieki temu biust mi sie nie rozciagnie. Co jeszcze radzisz?
To, co zawsze należy robić - zdrowo jeść, nie palić nosić odpowiednio dopasowane biustonosze. To ciąża sprawia, że piersi się zmieniają, a badania dowodzą, że im dłuższe karmienie, tym lepsza kondycja piersi ;)

A ja się wyspałam na dworze a miałam nie spać cóż takie życie ciężarnej,

Ja to bym się wściekła nie wiedzac jaka płeć i w ogóle co za tekst lekarza jakiś dla mnie nie poważny, oczywiście nie pomogę bo ja tam nic nie widzę.....

Właśnie zjedliśmy talerz arbuza, co jutro gotujecie???? Dziś u mamy płaski ziemniaczane z gulaszem pycha.....

reklama
Do góry