reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
wiesz, zawsze można jak ja przesadzać w drugą stronę. Wczoraj pisałam, że rano zaczęłam wymyślać powody do nerwów, a wieczorem jak rzeczywiście pierwszy raz w tej ciąży naszedł mnie taki dziwny mocny skurcz, że nie mogłam się ruszyć to tylko przeczekałam, pooddychałam, uspokoiłam S. że to się chyba może zdarzać, ale nie jest fajnie, a poród pewnie będzie jeszcze 10x gorszy, czyli mam przerąbane... A potem jak przeszło to wstałam, sprawdziłam w łazience, czy nie ma żadnych plamień i poszliśmy się jeszcze przejść na spacer, bo skurcz opóźnił nam wyjście...
To ignorowanie objawów doskonale znam bo ja z B. utwierdzona przez ginekologa na IP byłam do pewnego momentu pewna że mam jelitowke a nie że rodze... pamietam nawet myśl ze jak przy jelitowce mnie tak boli to co to bedzie podczas porodu ;)

Wam też się zmienił zapach potu? No sztynk taki że nie ogarniam...

A w ogóle młody z pęcherza se podusie zrobił sikam co sekundę tzn. sikam... kurna po kropelce...

Ja po zakupach zaraz zabieram się za śliwkowe ciacho . Chodzi już za mną i chodzi.
Oby u lekarza mało nas było bo taki upał że nie chce mi się nic. Dodatkowo wszystkie książki przeczytałam i muszę lecieć do biblioteki coś wypożyczyć by czas sobie zająć :happy2:

Witam was z pozycji leżącej u mamusi na lenistwie dzieci w basenie pogoda boska dziś mam wszystko pod nos kawkę, arbuza i będzie jak zwykle pyszny obiad, dziś zapewne się nie narobie także życzę wam również takich dni...

Załączniki

• DSC_2188.JPG
    DSC_2188.JPG
    988,1 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_2189.JPG
    DSC_2189.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
  • DSC_2190.JPG
    DSC_2190.JPG
    2 MB · Wyświetleń: 76
To ignorowanie objawów doskonale znam bo ja z B. utwierdzona przez ginekologa na IP byłam do pewnego momentu pewna że mam jelitowke a nie że rodze... pamietam nawet myśl ze jak przy jelitowce mnie tak boli to co to bedzie podczas porodu ;)
Jeszcze gdzieś ostatnio czytałam, że jak skurczybyk dopadnie kiedy chodzisz albo stoisz to trzeba usiąść albo się położyć. A jeżeli dorwie Cię jak leżysz albo siedzisz to zalecają spokojny spacer.
No to poszłam, a co miałam siedzieć.

Wam też się zmienił zapach potu? No sztynk taki że nie ogarniam...

A w ogóle młody z pęcherza se podusie zrobił sikam co sekundę tzn. sikam... kurna po kropelce...
Teoretycznie się nie zmienił, ale mam jeden stanik, w którym, mam wrażenie,że cycki dziwnie mi pachną jak jest upał, haha :D Prałam go już kilka razy, nic się nie zmieniło, no ja nie wiem z czego on jest uszyty... jak jest chłodniej to tej dziwnej woni nie ma. Na szczęście nie jest to smrodek, ale i tak mnie denerwuje. A na razie nie zamierzam rezygnować z tego stanika, bo to ostatni, w którym mój biust zgrabnie wygląda i jeszcze się z niego nie wylewa.

Zawsze miałam.. do czasu.. pojawienia się mojej bratowej .. musieliśmy być w 1 klasie w podstawówce i w liceum też zrezygnowałam z lepszej klasy, bo Darek się do niej nie dostał.. i przeniosłam się do niego.. na studiach się rozdzielilismy.. ale bardzo nam brakowało np wspólnej nauki.. zawsze do mnie przyjeżdżał w urodziny i nawet teraz zawsze rano pierwszy dzwonił, czy pisał dla o 0.00.. czyli po północy. Potem pojawiła się bratowa.. A że to była moja koleżanka i sama ich poznałam, to wiedziała jaki jest kontakt między nami, a że takiego nie miała że swoim rodzeństwem (drą koty z braćmi) to już przy pierwszej okazji to ukruciła .. niechętnie, ale oddałam brata. Uznałam, że z nią tworzy przyszłość itp..
Długa historia.. W każdym razie mam 3 rodzeństwa i mogę powiedzieć, że ten brat jest dla mnie najważniejszy i czuje w środku coś szczególnego do niego.. taka trochę pierwsza miłość.. mimo wszystkich przeciwności.. wiem, że on czuje to samo:)
Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że moje panny będą za sobą tak jak ty to piszesz

reklama
Do góry