reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe :( ( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...

reklama
A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe :( ( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...

No zdarza się:( To pracowity dzień. Uważaj na siebie

Na pochwę i na rurę... może to parcie na rurę tam z przodu coś pomieszało huk wie... ech... trzeba mi jeszcze takich atrakcji SERIO kur... urodzić i mieć ze łba bo się wykończę...

Ja mam tak nisko i ciasno tam bo mam wpuklanie pęcherza moczowego do pochwy. Jakbym na Małysza chciała palec włożyć to nic z tego ... zwłaszcza przed laniem

reklama
@Mama7 wszystkiego dobrego!:)
U mnie ciagle się dzieje, jeden pokój- salon z kuchnia mamy gotowy do meblowania, jutro prawdopodobnie zacznie się składanie mebli kuchennych i układanie sprzętów :-) już widze światełko w tunelu :D sama tez pomagałam mojemu w kładzeniu paneli, a wieczorem kwękałam z bólu pleców. Dzisiaj będzie chyba malował korytarz i może sypialnię:-)
Dzisiaj szkoła rodzenia, ma być o porodzie, kiedy się zaczyna itd.
Pokazuje fotkę mojego salonu
ABDE5FB9-61E1-41D5-92B8-90B7B3D6D290.jpeg

Załączniki

• ABDE5FB9-61E1-41D5-92B8-90B7B3D6D290.jpeg
    ABDE5FB9-61E1-41D5-92B8-90B7B3D6D290.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 278
Do góry