reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe :( ( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...

reklama
A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe :( ( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...

No zdarza się:( To pracowity dzień. Uważaj na siebie

Na pochwę i na rurę... może to parcie na rurę tam z przodu coś pomieszało huk wie... ech... trzeba mi jeszcze takich atrakcji SERIO kur... urodzić i mieć ze łba bo się wykończę...

Ja mam tak nisko i ciasno tam bo mam wpuklanie pęcherza moczowego do pochwy. Jakbym na Małysza chciała palec włożyć to nic z tego ... zwłaszcza przed laniem

reklama
@Mama7 wszystkiego dobrego!:)
U mnie ciagle się dzieje, jeden pokój- salon z kuchnia mamy gotowy do meblowania, jutro prawdopodobnie zacznie się składanie mebli kuchennych i układanie sprzętów :-) już widze światełko w tunelu :D sama tez pomagałam mojemu w kładzeniu paneli, a wieczorem kwękałam z bólu pleców. Dzisiaj będzie chyba malował korytarz i może sypialnię:-)
Dzisiaj szkoła rodzenia, ma być o porodzie, kiedy się zaczyna itd.
Pokazuje fotkę mojego salonu
ABDE5FB9-61E1-41D5-92B8-90B7B3D6D290.jpeg

Załączniki

• ABDE5FB9-61E1-41D5-92B8-90B7B3D6D290.jpeg
    ABDE5FB9-61E1-41D5-92B8-90B7B3D6D290.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 275
Do góry