Tego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrzZe ruchów nie czujesz. Najlatwiej
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Kurde, to jak u mnie [emoji14] to że bóle okresowe i parcie na kroczeTego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrz
RooibosGirl
Fanka BB :)
RooibosGirl
Haha, no właśnie xDTego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrz
RooibosGirl
Właśnie tego się obawiam, że tym samomacaniem tylko dorabiasz sobie powodów do nerwów. Nie grzebałabyś to byś nie wiedziała ;PW pozycji wannowej tą gulę mam głębiej... więc może ja sobie daruję samomacanie i przestanę wkrecac jazdy
Tak... albo na zasadzie z tym brzuchem wielkim i tekstem "podejrzewam że chyba jestem w ciąży"Wyobraziłam sobie jak @GoJ przyjeżdża na IP i oświadcza, że jest zaniepokojona, bo nie czuje ruchów a równocześnie jej brzucha lata we wszystkie strony
Bo to jakby człowiek na polu robił to by nie miał czasu na pierdoły! A tak nudzi się i wymyśla...Właśnie tego się obawiam, że tym samomacaniem tylko dorabiasz sobie powodów do nerwów. Nie grzebałabyś to byś nie wiedziała ;P
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe ( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...
ja mam ten sam problem. jest plaga much mam ciagle szafi osrane i latam ze scierą jak nawiedzona i lepy porozwieszane- nie cierpię!
ja już po porannych zakupach, muszę kwiatki podlać w ogródku, spakować młodych jadą na tydzień do Grecji a ja mam święęęęęty spokój i jeszcze nadrobie zaległości towarzyskie
obiadek i mam nadzieje dziś usiąść na tarasie z kawą i nic nie robić chociaż 30 min ale nie wiem czy umiem ))
a tak poza tym dzis od rana wszystkich wyzywam. Nawet maz do roboty pojechał bo nie mogl tego słuchać ))))))
i dziś wpadłam w panikę 1 raz- jak ja ogarnę trójkę dzieci treningi i szkoły...a jak mała będzie terrorystka????
aha i nic nie umiem i nic nie wiem
to bedzie dobry dzien czuje ha ha!
reklama
RooibosGirl
wiesz, zawsze można jak ja przesadzać w drugą stronę. Wczoraj pisałam, że rano zaczęłam wymyślać powody do nerwów, a wieczorem jak rzeczywiście pierwszy raz w tej ciąży naszedł mnie taki dziwny mocny skurcz, że nie mogłam się ruszyć to tylko przeczekałam, pooddychałam, uspokoiłam S. że to się chyba może zdarzać, ale nie jest fajnie, a poród pewnie będzie jeszcze 10x gorszy, czyli mam przerąbane... A potem jak przeszło to wstałam, sprawdziłam w łazience, czy nie ma żadnych plamień i poszliśmy się jeszcze przejść na spacer, bo skurcz opóźnił nam wyjście...Bo to jakby człowiek na polu robił to by nie miał czasu na pierdoły! A tak nudzi się i wymyśla...