Tego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrzZe ruchów nie czujesz. Najlatwiej![]()
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Kurde, to jak u mnie [emoji14] to że bóle okresowe i parcie na kroczeTego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrz![]()
RooibosGirl
Fanka BB :)
RooibosGirl
Haha, no właśnie xDTego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrz![]()
RooibosGirl
Właśnie tego się obawiam, że tym samomacaniem tylko dorabiasz sobie powodów do nerwów. Nie grzebałabyś to byś nie wiedziała ;PW pozycji wannowej tą gulę mam głębiej... więc może ja sobie daruję samomacaniei przestanę wkrecac jazdy
![]()
Tak... albo na zasadzie z tym brzuchem wielkim i tekstem "podejrzewam że chyba jestem w ciąży"Wyobraziłam sobie jak @GoJ przyjeżdża na IP i oświadcza, że jest zaniepokojona, bo nie czuje ruchów a równocześnie jej brzucha lata we wszystkie strony![]()
Bo to jakby człowiek na polu robił to by nie miał czasu na pierdoły! A tak nudzi się i wymyśla...Właśnie tego się obawiam, że tym samomacaniem tylko dorabiasz sobie powodów do nerwów. Nie grzebałabyś to byś nie wiedziała ;P![]()
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...
ja mam ten sam problem. jest plaga much mam ciagle szafi osrane i latam ze scierą jak nawiedzona i lepy porozwieszane- nie cierpię!
ja już po porannych zakupach, muszę kwiatki podlać w ogródku, spakować młodych jadą na tydzień do Grecji a ja mam święęęęęty spokój i jeszcze nadrobie zaległości towarzyskie
obiadek i mam nadzieje dziś usiąść na tarasie z kawą i nic nie robić chociaż 30 min ale nie wiem czy umiem
a tak poza tym dzis od rana wszystkich wyzywam. Nawet maz do roboty pojechał bo nie mogl tego słuchać
i dziś wpadłam w panikę 1 raz- jak ja ogarnę trójkę dzieci treningi i szkoły...a jak mała będzie terrorystka????
aha i nic nie umiem i nic nie wiem
to bedzie dobry dzien czuje ha ha!
reklama
RooibosGirl
wiesz, zawsze można jak ja przesadzać w drugą stronę. Wczoraj pisałam, że rano zaczęłam wymyślać powody do nerwów, a wieczorem jak rzeczywiście pierwszy raz w tej ciąży naszedł mnie taki dziwny mocny skurcz, że nie mogłam się ruszyć to tylko przeczekałam, pooddychałam, uspokoiłam S. że to się chyba może zdarzać, ale nie jest fajnie, a poród pewnie będzie jeszcze 10x gorszy, czyli mam przerąbane... A potem jak przeszło to wstałam, sprawdziłam w łazience, czy nie ma żadnych plamień i poszliśmy się jeszcze przejść na spacer, bo skurcz opóźnił nam wyjście...Bo to jakby człowiek na polu robił to by nie miał czasu na pierdoły! A tak nudzi się i wymyśla...