reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mniam wszystkiego najlepszego!! Napisz mi czy masz super kontakt z bliźniakiem??? Ja mam córki bliźniaczki i zastanawiam się czy tak już im zostanie jak teraz czy kiedyś może się coś wydarzyć i nie będą tak za sobą.......

Ja dopijam kawkę i lecę do mamy na cały dzień, będę leniuchowac z arbuzem w towarzystwie....

Zawsze miałam.. do czasu.. pojawienia się mojej bratowej .. musieliśmy być w 1 klasie w podstawówce i w liceum też zrezygnowałam z lepszej klasy, bo Darek się do niej nie dostał.. i przeniosłam się do niego.. na studiach się rozdzielilismy.. ale bardzo nam brakowało np wspólnej nauki.. zawsze do mnie przyjeżdżał w urodziny i nawet teraz zawsze rano pierwszy dzwonił, czy pisał dla o 0.00.. czyli po północy. Potem pojawiła się bratowa.. A że to była moja koleżanka i sama ich poznałam, to wiedziała jaki jest kontakt między nami, a że takiego nie miała że swoim rodzeństwem (drą koty z braćmi) to już przy pierwszej okazji to ukruciła .. niechętnie, ale oddałam brata. Uznałam, że z nią tworzy przyszłość itp..
Długa historia.. W każdym razie mam 3 rodzeństwa i mogę powiedzieć, że ten brat jest dla mnie najważniejszy i czuje w środku coś szczególnego do niego.. taka trochę pierwsza miłość.. mimo wszystkich przeciwności.. wiem, że on czuje to samo:)

@Mama7 Najlepszego. Pociechy z chłopa. Szybkiego udanego porodu. I co tam sobie życzysz a tort niech w cycki idzie.

Mnie torty nie ruszają. Nie jem. Nawet swoich urodzinowych czy ślubnego.
U Nas dziś matki imieniny.

@Kliska. fajnie z tą zapomogą. Mogłaś się odstresować.

@kasiaczek89pl. a ja tu czekałam na dzidzię ;) ale serio to dobrze że ci przeszło... jeszcze zdążysz się pomeczyc...

Ja miałam klasycznie durne sny... generalnie coś ze szwami po porodzie a wcześniej przęsła mostów i że była noc i ni huhu nie mogłam do domu dojechać...
A dodatkowo te moje syny całą noc mi na brzuch wchodziły... jestem niewyspana i zła. A o 12 psychiatra z Bartkiem...

Marylin, trzymajcie sie! A jaka mase ma dzidzius? Czy rosnie jeszcze troche?
Mi lekarka od poczatku mowila, ze PAPPA m.in. wskazuje na prace lozyska. Bralas jakies leki profilaktycznie?
U mnie pappa i inne badania wychodza zle przez moje nadcisnienie, maly wazy około 1400g,i nie rosnie bo pepowina prawie nie dziala, dzieki za otuche

@Mama7 Najlepszego. Pociechy z chłopa. Szybkiego udanego porodu. I co tam sobie życzysz a tort niech w cycki idzie.

Mnie torty nie ruszają. Nie jem. Nawet swoich urodzinowych czy ślubnego.
U Nas dziś matki imieniny.

@Kliska. fajnie z tą zapomogą. Mogłaś się odstresować.

@kasiaczek89pl. a ja tu czekałam na dzidzię ;) ale serio to dobrze że ci przeszło... jeszcze zdążysz się pomeczyc...

Ja miałam klasycznie durne sny... generalnie coś ze szwami po porodzie a wcześniej przęsła mostów i że była noc i ni huhu nie mogłam do domu dojechać...
A dodatkowo te moje syny całą noc mi na brzuch wchodziły... jestem niewyspana i zła. A o 12 psychiatra z Bartkiem...

Powodzenia na wizycie

reklama
U mnie pappa i inne badania wychodza zle przez moje nadcisnienie, maly wazy około 1400g,i nie rosnie bo pepowina prawie nie dziala, dzieki za otuche

Spokojnie, rozmawiałam ostatnio z dziewczyną, która sama urodziła się w 31 tyg z wagą 1500. Przeżyła i ma się dobrze. Teraz sama jest w ciąży i się oto bała. Jest jyz 39.. nie martw się.
Ja też jestem z bliźniąt. Urodzona w zielonych wodach z 1 pkt w skali Agpar i żyje.. najwazniejsze zeby trrzynac reke na pulsie.. trzymam kciuki

Do góry