No... podobno 3 lata od zakonczenia karmienia to normalne ale u mnie wycieki były do teraz.Naprawdę? Ja z tych długo karmiących, ale 0,5 do roku od zaprzestania ani kropli..
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No... podobno 3 lata od zakonczenia karmienia to normalne ale u mnie wycieki były do teraz.Naprawdę? Ja z tych długo karmiących, ale 0,5 do roku od zaprzestania ani kropli..
A badała pannica prolaktynę? Bo to dość niepokojący objaw...No... podobno 3 lata od zakonczenia karmienia to normalne ale u mnie wycieki były do teraz.
Nie. A z czym ją się je?A badała pannica prolaktynę? Bo to dość niepokojący objaw...
Szkoda że mnie nie poturlał też...Mój chłop zabrał trzy laski nad jezioro. Dobrze ze najstarsza ma zaledwie 10 lat i dwie to córki. He he ale wypad ma udany.
Szkoda że mnie nie poturlał też...
Teraz to bez sensu, bo w ciąży i przy kp jest podwyższona, ale jak skończysz karmić to zbadaj. Problemy z prolaktyna świadczą o problemach z przysadka mózgowa, a to jest niezbyt fajne.Nie. A z czym ją się je?
No ja też z tych "zazdrosnych żeby mu smutno nie było"Trochę daleko. Jakby było bliżej to czemu nie. Ja nie zazdrosna