Mama7
Fanka BB :)
Nieźle. A w poprzednich też tak miałaś?Serio? Ja czasem choć wiem że teraz to ryzykowne muszę upuszczac trochę bo aż cycki bolą
Ja poprzednio też zero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieźle. A w poprzednich też tak miałaś?Serio? Ja czasem choć wiem że teraz to ryzykowne muszę upuszczac trochę bo aż cycki bolą
Dziewczyny nie trzeba mieć wycieków siary, ona w tych piersiach jest już od 16 t.c., nie musi dawać o sobie znać
Wróciłam. Jestem wykończona. Jak chodzę to czuję mega nacisk na szyjkę.
Właśnie podeszła do mnie moja córka z hasłem "mamo, czy mogłabyś powąchać moją stopę, czy nie śmierdzi?" Oj, pierworódki, nawet nie wiecie jakie radości macierzyństwa Was czekają
Ja też nie, ale to chyba nie ma żadnego wpływu na późniejszą produkcję pokarmu, taką mam przynajmniej nadzieję
To patrz ja ją sobie żółtą wyobrażałam... bo takie żółte to przez 8 lat mi ciekłoTo siara, bejbe
Dziewczyny mogę znać wasze doswiadczenie z ZZO?
Dziś jeszcze poszłam dopytać na położnictwo o parę zastanawiających mnie rzeczy i położna napomknela o ZZO że szpital do niczego nikogo nie namawia.
A w internecie same wiecie tyle co ludzi tyle opinii. Są one bardzo podzielone.
A ta położna mnie namówiła by pójść do anestezjologa na zwykłą wizytę by wszystko popytać. I sama nie wiem co robić
Ej ja nie mam Kauflanda.Wcześniej nie miałam sił na nic, dzisiaj jakoś tak przyszły. Ale odpokutowałam mocniejszymi skurczami..
Jadę jeszcze po cukier do Kaufa, bo z kartą Payback 1kg za 99gr. Wezmę 10kg, bo babcia mnie prosiła dla pszczół na zimę.
Podjadę do Rossmanna, wywołam zdjęcia i zacznę dzisiaj robić album
Bąki są śmieszneMój wącha pupę po puszczeniu "bąka" i zaskoczony że śmierdzi..
To patrz ja ją sobie żółtą wyobrażałam... bo takie żółte to przez 8 lat mi ciekło
Nie. Ani z B. ani z K.Nieźle. A w poprzednich też tak miałaś?
Ja poprzednio też zero
U mnie też nie ma, jak ścianę to jest, a w pierwszej ciąży mnie zalewało. W sumie wolę tak [emoji14]